Anker Soundcore A20i alınır mı?

Birincisi Anker'de aktif gürültü engelleme yok, kulak içi kulaklıklarda ANC bence çok önemli bir husus, ikinci olarak kablolu kulaklıklara nazaran genel olarak kablosuz kulaklıklarda mikrofon performansı genel olarak üst düzey kulaklık almadığınızda zayıf olur bu yüzden düşük bütçeli kulaklıklarda yeterli ses seviyesi, kabul edilebilir bir ses kalitesi, ve ANC yani aktif gürültü engelleme önemlidir, bu tutara ben kesinlikle QCY HT05 öneriyorum. Anker, QCY ve birçok markayı birçok modeli zamanında kullandım, bu önerdiğim kulaklık uygulama desteği olsun ses kalitesi ve yüksekliği olsun gayet iyi durumda. Mikrofon olarak da bu fiyat bandındaki kulaklıklar arasında en iyi mikrofon performansına sahip, örnek verecek olursak bu bahsettiğiniz Anker modelinde 2 adet mikrofon bulunurken QCY HT05'te 6 adet mikrofon bulunmakta, gürültü engelleme olarak ise rakiplerinden çok çok iyi düzeyde, kaldı ki bu fiyat bandında gürültü engelleme modu çok fazla kuılaklıkta bulunmuyor. Bu yüzden bu bütçeyle tek alacağın kulaklık bence QCY HT05 olmalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı