Anker Soundcore Liberty 4 alınır mı?

Hocam bende almayı düşünüyorum iPhone 13 için bir sorunla karşılaştınızmı.

Kulaklık on numara beş yıldız hala kullanıyorum sorunsuz ben Android cihazda kullanıyorum fakat AAC desteğide var ses kalitesi olarak iPhone 13 telefonda sorun yaşamazsın onda da kullandım.

Kulaklık on numara beş yıldız hala kullanıyorum sorunsuz ben Android cihazda kullanıyorum fakat AAC desteğide var ses kalitesi olarak iPhone 13 telefonda sorun yaşamazsın onda da kullandım.
sağolun hocam

Liberty 4, 3 Pro'dan daha üstün bir model. Yaşadığın sorunun sebebi iki kulaklığın da frekans tepki eğrisinin kötü, Liberty 4'ün daha da kötü olması. Bu sorunun çözümü çok basit, aşağıdaki rehberi uygularsan ne demek istediğimi anlayacaksın.
360 sanal ses özellikleri tamamen satış stratejisi, sesi çevresel yapmadığı gibi daha da berbat hale getiriyor.

Dostum benim deneyimlerime göre Liberty 3 Pro, stok haliyle 4'ten daha iyi ses kalitesi sağladı benim kulaklarıma. Liberty 4 kullanıyorum şu an aktif olarak, senin yaptığın rehberi de denedim, fakat Soundcore uygulamasından yaptığım özel EQ çok daha güzel bir ses deneyimi sundu bana.
Ayrıca 360 sesin satış strajesi olduğu konusunda hemfikir sayılabiliriz bir bakıma, geliştirilebilir bir özellik fakat hala bir düzeye kadar yeterli.
Çok öncesinde yazılmış mesaja aylar sonra tekrar mesaj yazarak kime neyi kanıtlamaya çalıştığını anlamaya çalıştım fakat anlayamadım. Anladığım kadarıyla yaşı genç, ilgili ve heyecanlı bir arkadaşımızsın. İlgini ve rehberlerini destekleyip takdir ediyorum, zamanla bu konudaki bilgin arttıkça çok daha iyi rehberler üreteceğine de inancım tam.
Velhasılı iki modelde her halükarda Anker cihazı. Ve asla üzmeyecek modeller, sendende deneyimlediğimize göre üzse dahi birkaç ufak ilgi ve bilgiyle tepki eğrisi vs düzeltilip veyahut ufak bir EQ yapıldığı takdirde gayet güzel sonuç alınabilen modeller.
Tekrar belirteceğim, Liberty 3 Pro ileri beri uğraş gerektirmeden tak kullanda güzel ses sunan bir kulaklık, ama senin gibi ufaktan ilgili olan insanlar Liberty 4 için biraz uğraşıp benzer veya bir iki gömlek üstün ses alabilirler pek tabii.
Fakat insanların çoğunluğu uğraşmadan parasını ödediği aleti direk kullanma eğiliminde. Bu durumda EQ cart curt uğraşmadan parasını ödediği gibi direk kullanmak isteyen kullanıcıya önerim bu yüzden Liberty 3 Pro benim.
Ancak Liberty 4 de dediğim gibi şu an aktif olarak kullandığım bir cihaz ve Anker'in sağladığı Soundcore uygulamasından çok ufak bir EQ ile sesi gayet yeterli düzeye getiriliyor.

Liberty 4'ün neredeyse tizleri harman eğrisinden 15dB daha fazla ayarlanmış, bu da hem midlerin doğal gelmemesini hem de sesin kulak tırmalamasını sağlıyor. Liberty 3 Pro biraz daha iyi ama onun da pek iyi sayılmaz. Bu siteden kendiniz de bakabilirsiniz:
Evet kulaklığı takıp hemen kullanabilmek önemli ama kutudan bu kadar kötü frekans tepki eğrisiyle çıkan bir kulaklığı şu anda sadece Türkiye'de bile binlerce kişi kullanıyor, üstelik beğeniyorlar. Herkesin kulak zevki farklıdır tabii ama bu kadar bozuk bir eğriyi kimsenin seveceğini sanmıyorum. Ayrıca benim yapılmasını istediğim şey çok basit, Wavelet'i indir, Auto EQ sekmesinden kulaklığın modelini bul ve seç.

Rehberde anlattığım ayarları bir deneyin, tepkinizi çok merak ediyorum. Bir de Soundcore uygulamasındaki hearid kısmını da kullanırsanız daha çok hoşunuza gider.

360 ses sanki sesi çevresel yapacağın diye enstrümanları tutup sanal bir küre etrafında gerdirmiş gibi geliyor, çoğu ses robotikleşiyor. Bunun aynısı birçok uygulamafa virtualizer olarak var. Hiçbir ekstra teknoloji içermeyen bir özellik. Ama Dolby ve DTS her enstrümanı olması gereken yere gerdirmekten ziyade konumlandırmaya çalışıyor.

Şu an konudaki kimse doğru ekolayzırlar ile Liberty 4'ün ses kalitesinin piyasadaki en iyi 10 TWS sesinden birisi olduğunu bilmiyor, etiketlediğim mesajda bilmemelerinin sebebini açıkladım. Gencim evet ama bence bu durumda bir yanlışlık yok, bir mesajı göndermeden tekrar tekrar kontrol ediyorum. Uzun uzun zaman ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim.

İyi günler bende liberty4 aldım
Dediğiniz ayarı nasıl yapacam
Kendim bozmak istemiyorum

İyi günler bende Liberty4 aldım.
Dediğiniz ayarı nasıl yapacağım.
Kendim bozmak istemiyorum.

Poweramp ekolayzırı indir. Bu rehberden sadece alt kısımlarda anlattığım dvc ve Advanced Player tracking kısmını yap, Diğerlerini yapma.

Sonra resimde işaretlediğim yerden import tuşuna basıp bu dosyayı seç.

İşaretlediğim butonun solundaki butondan eklediğin ayarı seç. İşlem tamam

Advanced playet bende kapalı
Bilgisayraım yok

Dediğinizi yaptım içe aktardım
Aktarıldı dendi ekolayzır çizgileri aynı hala
Kıpırdamadı

Dediğinizi yaptım içe aktardım
Aktarıldı dendi ekolayzır çizgileri aynı hala
Kıpırdamadı

Yaptım galiba

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-09-17-42-37-972_com.maxmpz.equalizer.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2025-01-09-17-58-56-711_com.maxmpz.equalizer.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

Evet olmuş, seste bir değişim olmadıysa telefonu yeniden başlatmayı dene.

Evet olmuş, seste bir değişim olmadıysa telefonu yeniden başlatmayı dene.
Değişim oldu tizler azaldı bas yükseldi
Bana değişik geldi 3 gündür kulandigim için herhalde
YouTube musicte tek geçerli ama ayar degilmi hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…