Anker Soundcore Life Q10 için uyumlu kulaklık pedi önerisi

k_carmZ

Kilopat
Katılım
31 Ekim 2016
Mesajlar
2.541
Çözümler
38
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. 24 Haziran 2020 tarihinde aldığım bu kulaklığın son zamanlarda kulak pedleri çok aşındı ve dökülüyor. Yenisiyle değiştirmek istiyorum. Uygun fiyatlı ve kaliteli bildiğiniz varsa link olarak önerebilir misiniz? Teşekkür ederim.

IMG_6355.jpg

Günceleme: Aşağıya linkini bıraktığım ürünü buldum ve aldım. Şu an kargoda, elime ulaştığında pedleri değiştirip son durumun eklemesini yaparım.


Güncelleme 2: Ürün elime ulaştı, sonucu biraz geç de olsa buraya yazmak aklıma geldi. Ürün sayfasına bıraktığım incelemem şu şekilde:

Ürünün hissiyatı orijinalindekiyle aynı değil, daha kulaklığı kafanıza taktığınız anda farkına varıyorsunuz. Bu üründe kullanılan süngerlerin orijinal peddeki süngerlere kıyasla daha ince olmasından dolayı kulaklık kafanıza daha farklı oturuyor. Almadan önce bunu göz önünde bulundurmanızda fayda var. Ped değişim işlemi oldukça basit, 1 dakika bile sürmüyor. YouTube'de kulaklığın modelini yazıp ped değişimi şeklinde arattığınızda karşınıza bir sürü Türkçe shorts videosu çıkıyor bu konuda. Ben genel olarak üründen memnun kaldım, önceki pedler açılmıştı ve siyah siyah parçaları dökülüyordu. Fiyatı ne iyi ne kötü. 4 sene önce kulaklığın kendisini bu civarda fiyatlara almıştım, şimdi sadece pedini alabildim :) 1 yıldızı geç geldiği için kırdım. 3 Ocak'ta sipariş verdim, 5 Ocak'ta kargoya verildi ve 8 Ocak'ta elime ulaştı. Tavsiye ediyorum.

Bu arada aldığım zamanki fiyatı 340₺ görünüyor. Şimdi 440₺ olmuş gerçi :)
 
Son düzenleme:
Selam kulaklığı bende uzun zaman önce aldım, Ped'leri aşındı sonra netten link buldum aldım, kulaklığı zamanında 360 liraya almıştım, ama şimdi ped fiyatına bakıyorum kulaklıktan pahalı :D 390 liraya aldım 5 ay kullandım yine aşındı bu ve tekrar satın aldım umarım bu böyle sürekli olmaz, hani garanti süreleri de 2 aycık :D
 

Geri
Yukarı