Yaklaşık iki senedir Q10 kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünüyorum. Her zaman "bass up" modu açık şekilde ve bass, phonk, slowed müzikler dinliyorum. Q10 kullananlar bilir, "bass" yazan tuşu var ve o tuşa basınca abartılı değil fakat çok güzel ve kulağı titreten bir bass ayarı açılıyor.
Q30 almayı düşünmüştüm ve bazı kişiler Q10'dan iyi olduğunu ve çok kaliteli olduğunu söylemişlerdi fakat bazıları da ses kalitesinin Q10'dan bile kötü olduğunu ve mod ayarlarında kronik sorun olduğunu söylemişlerdi. Ayrıca sanırım Q30'da Q10'daki gibi "bass up" modu veya tuşu yokmuş. Bu yüzden ondan vazgeçtim gibi. Q10I'nin gereksiz pahalı olduğunu söyleyenler var fakat Q10'un gelişmiş versiyonu ve çok benzeri olduğunu gördüğüm için hoşuma gitti, "bass up" modu da var. Yani Q10 zaten güzel, bu daha gelişmişi olduğu için çok beğendim aslında.
Q10I'ye bakarken Q21I'yi gördüm ve şu an 1500 TL. Neden Q10 ve diğer üç kulaklığın arasında bu kadar fiyat farkı var ve hangisini almalıyım? Rock, metal, gitar, tiz, pop, klasik tarzda müzikler dinlemiyorum ve kulağı tamamen kaplayan kulaklıklar seviyorum.
Sizce hangisini almalıyım?
Q10i: 1800 TL.
Q21i: 1500 TL.
Q30: 2300 TL.