Anker Soundcore Life Q10i vs Q21i vs Q30

TaoTronics SoundSurge 85 kullanıyordum 4yıldır memnundum padler parçalanana kadar iyi bile gitti hatta.

85 sonrası Q30 düşünüyordum acaba aratır mı 85i diye meraklıydım YouTube'da Enes özen yorumlarını bakarken birisi 85 mi alayım Q30 mu yorumu üzerine Enes özen 85 alınmaz yorumunu gördüm direkt Q30 siparişini verdim.

Q30 indirimde şu an 1899TL'ye sipariş verdim umarım 85'ten sonra üzmez 4 yıldır bağlanmıştım biraz :d
Merhaba hocam nasıl memnun musunuz bende düsünüyorum almayı da.

Hocam Q10 la karşılaştırsanız ne gibi farkları var?(örneğin ses seviyesi, bas seviyesi, dışarıya ses verme gibi )
Bende de Q10 var ve aynı şekilde Q21 nc almayı düşünüyorum.
Aralarında aşırı fazla fark yok. Q21i, Q10'a göre daha modern ve kaliteli bir deneyim sunuyor. NC özelliği çok güzel. Kulaklığın üzerindeki bir tuşa basarak "bass" ayarı açılmıyor, "Soundcore" adlı mobil uygulamasından açılıyor.

Bunlar dışında neredeyse her türlü hazır ekolayzer ayarı mevcut. Q10'a göre dışarıya daha fazla ses veriyor, çünkü daha yüksek ses verebiliyor. Q10'u aratmaz fakat yine de bass yerine daha çok sesi yükseltmeye önem vermişler gibi duruyor. Bass olarak Q10 ile arasında çok az fark var ama, alınmayacak kadar değil, neredeyse aynı.

Bütçeniz fazlaysa Q30 veya daha üstüne bakabilirsiniz. Dediğim gibi, Q21i, Q10'un daha modern ve gelişmiş hali. Daha rahat hissettiriyor, daha kullanışlı, mobil uygulaması var, ses kalitesi yüksek, NC özelliği mükemmel, kendi özel kılıfı var, çift cihaz desteği var, hem yanlara hem de içe doğru katlanabiliyor. Görünüşü güzel, rahatsız etmiyor, yapılışında kullanılan parçalar kaliteli. Kısacası, rahatlıkla alabilirsiniz.

Q10, yaklaşık 4 yıl önce (2020) piyasaya çıktığı için doğal olarak 2024 yılına göre biraz geri kalmış gibi duruyor. Gürültü engelleyici özelliği yok, mobil uygulaması yok, kendi ekolayzer ayarları yok, sadece içe doğru katlanabiliyor, çantası veya kılıfı yok, mikrofonu biraz kalitesiz, çabuk soyuluyor ve Q21i'ye göre daha ağır, görünüş ve parçalar olarak ortalama ve fiyat/performans bir kulaklık olarak duruyor. Q21i'de de bunların tam tersi mevcut.

Son düzenleme:
Merhaba hocam nasıl memnun musunuz bende düsünüyorum almayı da.
daha önce ne kullandığınıza bağlı anc güzel çalışıyor gerçekten bu paraya göre
fakat sesler biraz yapay kendi eko ayarımı yapana kadar çok cebelleştim açık ara eski kulaklığım taotronics soundsurge 85 ses kalitesi ve temizliği konusundan çok daha iyiydi özellikle tizlerde çok özlüyorum.. tiz müzikler seviyorsanız örnek vereceğim dedublüman gibi arkada tiz çalgıların döndüğü müziklerde kulak tırmalıyor, ama diğer yerlerde çok daha güzel sesler fiyatına göre iyi ben indirimden almıştım 1900tl ye daha fazlasını vermezdim indirim bulursanız alın..

Daha önce ne kullandığınıza bağlı ANC güzel çalışıyor gerçekten bu paraya göre.
Fakat sesler biraz yapay kendi eko ayarımı yapana kadar çok cebelleştim açık ara eski kulaklığım TaoTronics SoundSurge 85 ses kalitesi ve temizliği konusundan çok daha iyiydi özellikle tizlerde çok özlüyorum. Tiz müzikler seviyorsanız örnek vereceğim dedublüman gibi arkada tiz çalgıların döndüğü müziklerde kulak tırmalıyor, ama diğer yerlerde çok daha güzel sesler fiyatına göre iyi ben indirimden almıştım 1900TL'ye daha fazlasını vermezdim indirim bulursanız alın.
Kulak içi kulaklık kullandım daha önce doğru düzgün kulak üstü kullanmadım hem dışarıda hem laptopta oyunda falan kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum Q21i ve Q30 arasında kaldım.

Kulak içi kulaklık kullandım daha önce doğru düzgün kulak üstü kullanmadım hem dışarıda hem laptopta oyunda falan kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum Q21i ve Q30 arasında kaldım.
Q21 değilde Q21nc ile Q30 arasında kalın bence ikisi nerdeyse aynı Q30 daha konforlu full sarıyor pc de kullanmaya daha müsait Q21nc nin yapısı daha kibar ama kulağın üstüne baskı uygulayacak şekilde

Q21 değil de Q21nc ile Q30 arasında kalın bence ikisi neredeyse aynı Q30 daha konforlu full sarıyor PC de kullanmaya daha müsait Q21ncnin yapısı daha kibar ama kulağın üstüne baskı uygulayacak şekilde.
Peki hocam skulcandy riff 2 diye bir model duydum burada öneriliyordu onunla ilgili bir bilginiz var mı o mu Q30 mu?

bu üçü arasında kaldım gerçekten çok kararsızım. Bende q10i vardı ve dışarı ses vermiyordu her şeyiyle memnundum ama şimdi fiyatları hemen hemen birbirine yakın dışarı ses vermeyen ses kalitesi düzgün hangisi yardımcı olur musunuz

Merhaba ne yaptiniz.

Hocam bu konudan hemen sonra gittim araştırdım Q21i NC daha iyi arkadaşımda Q10i var bana her gün diyor şu kadar para vereyim değişelim :D bass modu, özel uygulama içi ayarlar, özellikle ve özellikle gürültü engelleme sesi muhteşem lütfen boşa Q10i alma git Q21i NC al pişman olmazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı