Anker Soundcore Life Q10i vs Q21i vs Q30

Hocam Q21i NC 2000TL ve Q30 2200TL sizce hangisi alınmalı, fiyatlarına değer mi?
aradaki fark büyüklük ve konfor
kısa mesafe yolculukta kullanıyorsan q21i nc mantıklı q30 ise kulağı tam sarıyor biraz daha iri ve kaba uzun süreli tren yolculuğu için q30 u tercih ettim

aradaki fark büyüklük ve konfor
kısa mesafe yolculukta kullanıyorsan q21i nc mantıklı q30 ise kulağı tam sarıyor biraz daha iri ve kaba uzun süreli tren yolculuğu için q30 u tercih ettim
ben uzun yola da çıkmıştım 2 defa q21 gayet iyiydi. Benim alacağım dönemde ikisi hemen hemen aynı fiyattı. Q30 için pedleri çabuk soyuluyor rüzgarlı havada mod değiştiriyor gibi yorumlar gördüm o yüzden q21 aldım. Pişman değilim hatta şu an kullanırken yazıyorum:)

Ben uzun yola da çıkmıştım 2 defa Q21 gayet iyiydi. Benim alacağım dönemde ikisi hemen hemen aynı fiyattı. Q30 için pedleri çabuk soyuluyor rüzgarlı havada mod değiştiriyor gibi yorumlar gördüm o yüzden Q21 aldım. Pişman değilim hatta şu an kullanırken yazıyorum:)

Ben de şu an Q21i kullanırken yazıyorum :D alalı 5 gün civarında olmuştur şu ana kadar hiçbir sorun da yaşamadım, fiyatını sonuna kadar hak ettiğini de düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı