Anker Soundcore Life Q35 vs. Sony 1000XM4

Garantisi mevcutsa 2. el Sony tercih edebilirsin, markaları övmeyi sevmem ama Sony evladiyelik ürünler yapıyor. Bahsettiğin modelde sorunsuz çok da güzel bir ürün keşke olsa da kullansam ben de :(
 
Sony kaçırma derim.

Dostum başkasından almış ilk sahibi 4-5 ay kullanmış sonra dostuma satmış. Dostumda 3-4 ay kullandığını söyledi. Garantisi 1 - 1.5 yıl olduğunu söyledi ama faturası filan ilk sahibinde o yandan biraz tedirdiginim alırım ürünü kullanırım bozulur uğraştırır diye korkuyorum (Garanti konusunu bir şekilde çözeriz ama sadece uğraştırır.) Bunları göze alarak sonymi almalıyım yoksa Anker mi?

@Ghost0628 @AçkapıyıGardiyan
 
Son düzenleme:
Yıllardır kulaklık kullanan biri olarak söyleyebilirim ki kulaklıklar asla teknik detaylara göre kıyaslanamaz. Şunu da söyleyebilirim ki XM4 modeli ile Q35 de asla kıyaslanamaz çünkü aynı segment değiller. XM4 ve Q30 kullanmış biri olarak, aralarındaki ses bariz bir şekilde farklı eğer imkan var ise XM4 almalısın bariz bir şekilde dengeli, detaylı ve güzel sahneye sahip bir kulaklık. Anker modelleri ise popüler kesime hitaben yapılmış genelde bass yoğunluğu çok fazla olan bir model ve diğer detaydan yoksun. Son olarak; kulaklıklarda hi-res etiketine aldanmayınız lütfen. O etiketleri artık 100TL'lik ürünlere bile alabiliyorlar hiçbir önem ifade etmiyor tecrübeyle sabit.

XM4 nasil dengeli bir sese sahip? Ayni grafige mi bakiyoruz 200-250Hz alti bariz olmasi gerekenden cok yuksek, midler dusuk. V Shape diye tabir edilen turde bir kulaklik, dengeliyle falan uzaktan yakindan alakasi yok.

Malzeme kalitesi cok iyi, ANC mukemmel, batarya omru iyi vs tarzi seyleri soylesen hadi neyse de ama sirf basstan olusan bir kulaklik neredeyse, sifir detay midlerde dengeli sesten bahsediyorsun.
 
XM4 nasıl dengeli bir sese sahip? Ayni grafige mi bakiyoruz 200-250Hz alti bariz olmasi gerekenden cok yuksek, midler dusuk. V shape diye tabir edilen turde bir kulaklık, dengeliyle falan uzaktan yakindan alakasi yok.

Malzeme kalitesi cok iyi, ANC mukemmel, batarya omru iyi vs tarzi seyleri soylesen hadi neyse de ama sirf basstan olusan bir kulaklık neredeyse, sifir detay midlerde dengeli sesten bahsediyorsun.

Hocam genele bakıldığında, Q35'e bakıldığında. Yoksa referans kulaklıklara göre tabii ki flat değil genel kullanıma göre dengeli demek istedim. Zaten keyif almak için genel kullanım için ses rengi marka imzası şart yoksa stüdyo kulaklığı oluyor o zaman.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı