Elektronik Anker SoundCore Motion+ 2400 TL

Monitör altına koymak için düşünüyorum aslında değer mi? Aklımda Razer leviathan V2 X de var.
Masa üstü için ben olsam edifier mr3 alırdım ama sağa ve sola tweeter kulak hizasında olacak şekilde yerleştirmek önemli. Zaten Anker soundcore düşündüğünüze göre fazla bas beklentiniz yok, mr3 daha kaliteli ses verir. 6250 lira şu anda en ucuz.

Bilgisi olan biri söyleyebilir mi bende ki panasonic sa ak 25 model tarihi eser ses sistemiyle bunu kıyaslarsak artılar eksiler nelerdir?
Panasonic daha iyidir. Bence Bluetooth hoparlör taşınabilirlik dışında hiçbir ekstra ses kalitesi getirmez.

Masa üstü için ben olsam edifier mr3 alırdım ama sağa ve sola tweeter kulak hizasında olacak şekilde yerleştirmek önemli. Zaten Anker soundcore düşündüğünüze göre fazla bas beklentiniz yok, mr3 daha kaliteli ses verir. 6250 lira şu anda en ucuz.

Panasonic daha iyidir. Bence Bluetooth hoparlör taşınabilirlik dışında hiçbir ekstra ses kalitesi getirmez.
O kadar para veremem hocam ben bunun fiyatı uygun diye düşündüm

Masa üstü için ben olsam edifier MR3 alırdım ama sağa ve sola tweeter kulak hizasında olacak şekilde yerleştirmek önemli. Zaten Anker Soundcore düşündüğünüze göre fazla bas beklentiniz yok, MR3 daha kaliteli ses verir. 6250 lira şu anda en ucuz.

Ama tarihi eser ses sistemi 90'lardan kalma.

Önemli değil, zarar görmedi ise ilk günkü gibi çalışır. O dönemden kalma bugünün en iyi hoparlörlerine kafa tutacak çok Yamaha hoparlör var.

Doğru. Zaten sesi fulleyince odamın kapısı kapalı olmasına rağmen 3+1 evin en uzak noktasındaki duvarda bass titreşimi çok net hissediliyor. Hatta kolonda bile. Bu küçük Anker'de o kadar olmaz zaten ama yine de en azından ses miktarı konusunda bir umudum vardı. Taşınabilirlik olarak çok mantıklı ama bu.

O kadar para veremem hocam ben bunun fiyatı uygun diye düşündüm
Sürekli şarjda kullanmanız lazım. Eğer yer varsa sağda ve solda hoparlör stereo ses için çok daha iyi olur. Siz Razer leviathan düşününce mr3 önderdim, leviathan dan daha iyi olur. Yerinizde olsam ikinci el stereo hoparlör bakarım benzer fiyata. Bilgisayar hoparlörü olmasın ama.

Sürekli şarjda kullanmanız lazım. Eğer yer varsa sağda ve solda hoparlör stereo ses için çok daha iyi olur. Siz Razer leviathan düşününce mr3 önderdim, leviathan dan daha iyi olur. Yerinizde olsam ikinci el stereo hoparlör bakarım benzer fiyata. Bilgisayar hoparlörü olmasın ama.
Çok bir alanım yok o yüzden dedim bunlar tam olur diğer dediğiniz büyük geliyor bana.

Çok bir alanım yok o yüzden dedim bunlar tam olur diğer dediğiniz büyük geliyor bana.
Benzer fiyata alternatifler neler olabilir pek fikrim yok ama Bluetooth olsun, arada bilgisayar dışında da kullanırım derseniz iyi bir hoparlör. Hep bilgisayar ile kullanılacak ise biraz daha uzun bir soundbar olsa daha iyi olabilir, daha iyi stereo elde edersiniz. Ancak motion plus hoparlörler de dışa doğru açılı olduğundan genişliğine gore i̇yi stereo veriyor. Yakından dinleyince bas da iyi aslında, monitör hoparlör gibi oluyor küçük de olsa. Bence alın deneyin, olmadı iade edin.

Benzer fiyata alternatifler neler olabilir pek fikrim yok ama Bluetooth olsun, arada bilgisayar dışında da kullanırım derseniz iyi bir hoparlör. Hep bilgisayar ile kullanılacak ise biraz daha uzun bir soundbar olsa daha iyi olabilir, daha iyi stereo elde edersiniz. Ancak motion plus hoparlörler de dışa doğru açılı olduğundan genişliğine gore i̇yi stereo veriyor. Yakından dinleyince bas da iyi aslında, monitör hoparlör gibi oluyor küçük de olsa. Bence alın deneyin, olmadı iade edin.
Bende bilemedim fiyat cazip geldi o yüzden kararsız kaldım, Razer 3 bin bandına kadar düşmüştü ama redditte onada sesi çok kötü demişti genelde yabancılar fiyatını haketmiyor vb kafam karışmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı