- Makaleler
- 1
407₺'ye sipariş verdim az önce. Daha düşer miydi sizce, yoksa iyi fiyat mı?
Nereden aldınız? Ben 474'e aldım yakın zamanda.
407₺'ye sipariş verdim az önce. Daha düşer miydi sizce, yoksa iyi fiyat mı?
Nereden aldınız? Ben 467'ye aldım 3-4 gün önce.
50₺ elektronik indirimi biz yapabiliyor muyuz?407₺'ye sipariş verdim az önce. Daha düşer miydi sizce, yoksa iyi fiyat mı?
50₺ elektronik indirimi biz yapabiliyor muyuz?
Şu an en düşük 540₺'ye satılıyor ya. Sizce bekleyeyim mi düşmesini?Bilmiyorum, sepete ekleyince otomatik düştü fiyatı.
Geçen hafta satın aldım, güzel kulaklık. Yorumlarda da görmüşsün zaten biraz ağır olduğundan bahsediliyor. Gerçekten de kulaklık bir tık ağır. Kafaya takınca pek hissedilmiyor orası ayrı. Fazla uzun saat kullanamadım ama 35-50dk arası aralıksız kullanımda rahatsız etmedi. Daha kapsamlı denemek için uzun saat kullanmam lazım.
Ses kalitesi beklediğimden iyi çıktı, Apple Music uygulamasında lossless kalitesinde test ettim. Bass up özelliği de işe yarıyor, modu açtığınızda bassların arttığını anlayabiliyorsunuz.
Konuyu çok güzel hortlatmışsın. Cevap vereyim. Yatarken takamazsın. Aşırı rahatsız ediyor. Diğer yönleriyle tam bir fiyat performans canavarı. Öneririm.
Eğer imkanınız varsa TaoTronics güzel bir alternatif ama arada 250-300TL fark var. 500TL civarı bütçeye en iyi seçenek Q10 bence. Biraz arttırırsan 800 civarına TT SoundSurge85 sizi tatmin eder. Kısaca imkanınız varsa TT SS85 alın yoksa Q10 sizi mutlu eder. Ağırlığına zamanla alışıyorsunuz.Görünüşü hoşuma gitmediği için TaoTronics SoundSurge 85 almıştım isterseniz bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.