Elektronik Anker Soundcore Q21i 1.499 TL!

Anladım hocam teşekkürler, QCY H3 ve Q21i nc modeli arasında sürekli gidip geliyordum, bir de mümkünse kulaklığın içini çekip atma şansınız var mı?
Dediğim gibi hocam, çok çok büyük bir kulağınız yoksa zaten içine alıcaktır hatta Enes Özen videosunda kulak boyutunu ölçmüştü ona bakabilirsiniz.
IMG_20241211_111509.jpg
IMG_20241211_111523.jpg

Dediğim gibi hocam, çok çok büyük bir kulağınız yoksa zaten içine alacaktır hatta Enes özen videosunda kulak boyutunu ölçmüştü ona bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2371784Eki Görüntüle 2371785

Teşekkürler hocam, kulağım büyük değil ama içine alması konusunda biraz yoğun araştırıyorum. Çünkü günde 4-6 saat civarında kullanacağım geçen yıl bir tane kullanmıştım bundan küçük boyda, uzun kullanınca kulağımı ağrıtıyordu.

Teşekkürler hocam, kulağım büyük değil ama içine alması konusunda biraz yoğun araştırıyorum. Çünkü günde 4-6 saat civarında kullanacağım geçen yıl bir tane kullanmıştım bundan küçük boyda, uzun kullanınca kulağımı ağrıtıyordu.
Evet hocam çok haklısınız (
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
) şu videoya bakabilirseniz eğer orada ölçüleri de vardı, kıyaslama yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı