Anker Soundcore R100 vs Soundpeats Air3

efe karahanlıı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro m1

iPhone 15
Son zamanların trendi Soundpeats Air 3 aldım. İki gün kullandım fakat silikonsuz model olması kulağımı ağrıttı (tercih meselesi). İade ettim Soundcore R100 aldım. Ergonomi olarak kesinlikle daha iyi ama bu kulaklıkta da Deep ses sorunu var. Üstelik az buz da değil hani şarkıyı durdurduktan sonra birkaç saniye falan değil çoğunlukla var ve aşırı rahatsız ediyor. Hepsiburada'dan satın almıştım iade etmeyi veya yenisini göndermelirini isteyeceğim aklımda birden çok soru var.
1- Ürünü yenisiyle değiştirmek istesem yeni gelende de bu deep ses olur mu? Birkaç yerde Ankerlarda kronik olduğunu okumuştum (indirimdeyken almıştım sorunlu ürün göndermiş de olabilirler).
2- Silikonlu modellere alıştığım için Soundpeats Air3'e dönemiyorum mikrofonu iyi olan son ses seviyesi yeterli silikonlu bir kulaklık lazım (bütçe 600).
3-TCL TW30 S600 karşıma çok çıkıyor ama fiyatı bir tık aşıyor muadili bir tık daha ucuzu var mıdır yoksa biraz daha eklenip TCL alınır mı?
Cevaplarsanız mutlu olurum. Bu arada Soundpeats Air 3 gayet güzel bir kulaklık kutusu küçük ses kalitesi gayet başarılı şarjı diğerlerine göre biraz daha az gidiyor ve benim için en büyük sorun silikonsuz olduğu için kulağımı ağrıtmasıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
R100 kulaklığın teki bozulma sorunlu maalesef. Ben bu yüzden garantiye gönderdim, yenisi gelince direkt sattım.

SoundPeats silikonlu modelleri Amazon'da mevcut. Vergisi ile 500'e geliyordu dün bir model.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı