Anker Soundcore Strike 3 mikrofon stabil çalışmıyor

orhunkutay

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Canımı sıkan bir durum hakkında sizden yardım istiyorum. Kulaklığı alalı 2 3 hafta oluyor en baştan beri mikrofonda bir problem yaşıyorum. Mikrofon bazen çok kısıklaşıyor derinlerden geliyor bazen de sanki içinde bomba patlamış gibi karşı tarafın kulağını pert edecek şekilde oluyor. Bilgisayardandır dedim format attım, olmadı. Garantiye gönderdim bugün geldi. Mikrofonu değiştirilmiş başta düzgün çalışıyordu. Az önce Discord'da konuşurken yine o aşırı yükselme o cazırtılı ses gitmeye başladı karşıya. Yorumları da araştırdım buna benzer hiçbir durum yok. İnternette üründen sorun yaşayan olmamış. Bir de şu dikkatimi çekti az önce CS:GO'ya girerken oldu bu olay alakası olabilir.

Gerekebilir diye sistemimi yazıyorum:
Ryzen 5 2600.
ASUS ROG RX 580.
MSI Bazooka V2 B450.
16 GB DDR4 Corsair RAM.
PSU Cooler Master 650 Watt 80 Plus.
Hiçbir fikri olan yok mu?

Son düzenleme:
Soundcore Gaming App uygulamasındaki microfon sesi kendiliğinden yükseliyor kardeşim. Bende var ve aynı sorunu bende yaşıyorum sesi %80'den aşağı indirince iyi diyorlar ama yapıyorum mesela %50 falan otomatik tekrar yükseliyor ayar neden bilmiorum şimdi nete bakacakken yorumunu gördüm. Araştırıcam ama Hyper Alpha sipariş verdim bozuk diye yarın kurtulucam nasipse :)) düzeltmişsindir inşallah.

Soundcore Gaming App uygulamasındaki microfon sesi kendiliğinden yükseliyor kardeşim. Bende var ve aynı sorunu bende yaşıyorum sesi %80'den aşağı indirince iyi diyorlar ama yapıyorum mesela %50 falan otomatik tekrar yükseliyor ayar neden bilmiorum şimdi nete bakacakken yorumunu gördüm. Araştırıcam ama Hyper Alpha sipariş verdim bozuk diye yarın kurtulucam nasipse :)) düzeltmişsindir inşallah.
Sorun yaşayan tek ben değilmişim sevindim buna :) . Şöyle bir durum var bu sorun şuanlık sadece cs go da oluyor diğer hiçbir şeyde bu sorunu yaşamadım teknik servise falan bildirdim güya 3 4 hafta önce ankere iletmiş onlarda ama bir dönüş olmadı.

Merhaba orhun,

Sonradan çözüldü ne demek? En son gönderdiği ürün sağlam mı geldi demek istedin. Yoksa başka bir şey mi yaptın? Açıklama şansın var mıdır?

Hocam baştan beri mikrofonda sorun yokmuş aslında CS:GO'ya girdiğimde sadece sorun yaşıyordum mikrofon bir anda coşuyordu ama kendisi düzeldi neden bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı