Anker teknik servisi için seri numarası nasıl yazılmalı?

BayMuffin

Kilopat
Öncelikle hayırlı günler dilerim. Kulaklığımın pedi yırtıldı(daha doğrusu açıldı) ve yeni ped istemek için sitesinde yeni servis oluşturacaktım lakin seri no istiyorlar ve ne yazarsam yazayım kabul olmuyor. Kulaklık orijinal, kutusundaki kodu okutup doğruladım kaldı ki direkt Trendyol'dan aldım. İşin özü size bu seri no yerine ne yazmam gerekiyor onu soracaktım, baştaki harfleri mi yazmamam gerekiyor yoksa küçük mü yazmam gerekiyor yoksa bir şey mi kaçırdım anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Benim kulaklığında padi yırtıldı. Garantisi bitmiş olmasına rağmen talep oluştururken fatura ve seri no soruyorlar. Bende tedarikçinin numarasına ulaştım. Fiyat bilgisi verip direkt kargolayabileceklerini söylediler.

İmkanın varsa tedarikçisini direkt ara, talep ile filan uğraşma.

Benim kulaklığında padi yırtıldı. Garantisi bitmiş olmasına rağmen talep oluştururken fatura ve seri no soruyorlar. Bende tedarikçinin numarasına ulaştım. Fiyat bilgisi verip direkt kargolayabileceklerini söylediler.

İmkanın varsa tedarikçisini direkt ara, talep ile filan uğraşma.
Kulaklığı alalı 4 ay oluyor yani mümkünse boş yere 350 liramdan olmak istemem o yüzden servisten talep etmek için uğraşıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı