[Anket] Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz?

Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz?

• AMD Athlon, A serisi veya FX

Oy: 20 5,6%
  • AMD Ryzen veya Threadripper

Oy: 155 43,7%
  • AMD Phenom veya Sempron

Oy: 2 0,6%
  • İNTEL Core İ Serisi

Oy: 144 40,6%
  • İNTEL Pentium

Oy: 14 3,9%
  • İNTEL Xeon

Oy: 8 2,3%
  • İNTEL Atom veya İtanium

Oy: 0 0,0%
  • İNTEL Celeron veya Quark

Oy: 3 0,8%
  • Diğer ( Yorumlarda belirtirseniz çok güzel olur. )

Oy: 2 0,6%
  • İNTEL Core serisi ( Core 2 Duo vs. )

Oy: 7 2,0%

• Oy verenlerin toplamı
    355
Aynı durumdayım hocam bende daha geçen yıla kadar drop veya kasma olmadan GTA 5 CS:GO oynuyor iken oyunlara güncelleme geldikçe vasatlaşmaya başladı.
Benim oyunlara güncelleme gelmeden bu durumda.😂

İleri de 3950X bile yetersiz gelecek. Teknoloji çok hızlı ilerliyor.

Evet hocam bu dolar kurunda şaşırdık iyice halli bir işlemci alacak olsak birkaç yıl sonra yetersiz gelecek sağlam işlemciyede para yetmiyor ne olacak bende bilmiyorum😂gönlüm i5 9600KF istiyor ama dolar.
Benim oyunlara güncelleme gelmeden bu durumda.😂
En hızlı nasıl kurtulursak o kadar iyi🤣

Hayret yaklaşık 3 yıl önce peynir ekmek gibi G4560 ve GTX 1050 Ti'li sistem satılmıştı ama kimse G4560'ı işaretlememiş. Alanların çoğu işlemcisini değiştirdi galiba benim dışımda. Bende bir Ryzen'e kapağı atsam rahat edeceğimde işte...
Eskiden i5 7400 ile R9 380'li sistem kurma hayallerimiz olurdu. Hey yavrum hey. 😂

Evet hocam bu dolar kurunda şaşırdık iyice halli bir işlemci alacak olsak birkaç yıl sonra yetersiz gelecek sağlam işlemciyede para yetmiyor ne olacak bende bilmiyorum😂gönlüm i5 9600KF istiyor ama dolar.

Bence Dolar'ın yanında İntel'in fiyat politikası da var. AMD'ye göre daha pahalı.

Eskiden i5 7400 ile R9 380'li sistem kurma hayallerimiz olurdu. Hey yavrum hey. 😂
Benimde içimde i5 7400, GTX 1060 6 GB'lı sistem hayalim çok vardı ama olmadı. Bütçe anca G4560, RX 460 ikilisini alabildi. Ne süründüren ne de güldüren bir sistemim var.😀

Benim de içimde i5 7400, GTX 1060 6 GB'lı sistem hayalim çok vardı ama olmadı. Bütçe anca G4560, RX 460 ikilisini alabildi. Ne süründüren ne de güldüren bir sistemim var.😀

Evet hocam aynı sistemi bende istiyordum mendebur lemurun kardeşinin bilgisayarı çok hoşuma gidiyordu i5 6400 MSI H110M-GAMING GTX 1060 gamingx.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı