[Anket] Korsan oyunlara teknik destek isteyen konular kilitlenmeli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
105
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
- Intel Core Ultra 9 285K İşlemci
- ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart
- Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı
- G.SKILL 48GB TRIDENT Z5 CK DDR5 8600MHz CL40 RGB CUDIMM RAM
- Lian Li O11D EVO RGB Kasa
- Arctic Liquid Freezer III Pro 420mm AIO
- Samsung 980 Pro 500GB SSD
- Samsung 980 Pro 1TB SSD
- KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD
- WD Black SN810 500GB SSD
- MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K
- Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz
- Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz
Meslek
Technopat Haber Editörü
Merhabalar, bilindiği üzere bu zamana kadar korsan oyunlar için (satışta olmayanlar hariç) teknik destek sağlamıyoruz. Bununla ilgili birçok üye geri dönüş sağlıyor ve korsan oyunlar için teknik destek verilmesini talep edenler de var, aynı işleyişin devam etmesini isteyen de.

Oyun fiyatlarının alım gücünü zorlaması gibi bazı unsurlar var ve bu konuyu tamamen üyelere, yani sizlere bırakıyoruz.

Sizce; korsan oyunlara teknik destek isteyen konular kilitlenmeli mi, yoksa açık mı bırakılmalı?

İsteğinizi ankete, yorumlarınızı ise konuya cevap olarak bildirebilirsiniz. Anket cevabı esas alınacaktır.

Bazı koyulabilecek kurallar;
  • Korsan oyun önerisi yapmak yasak olacak
  • Korsan oyun indirme bağlantısı vermek yasak olacak
  • Korsan oyuna destek için maddi kriter
*Önerilerinizi belirterek ek anket seçenekleri talep edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
sssss.png

Seçimlerden daha heyecanlı takip ediyorum konuyu :D

Korsan konuları kilitlenmeli. Hatta korsan oyun indirdiği için (türkçe yama dahil değil) bulaşan virüslere de destek verilmemeli.

Korsana destek verilebilir.
Ama virüslü korsana destek verilmesi yasak olmalı. :)
@Asım Demir

Burada laf cambazlığı yapanların hepsi WinRAR programını korsan kullanıyor. WinRAR'a para veren var mı? Yok! Demek ki her şeye para vermeye gerek yok. :p Parası olan zaten alır kullanır, insanların kişisel tercihleri bizi ilgilendirmez. Türkçe dil paketini geçtim, Türkçe altyazı koyamaya bile tenezzül etmeyen firmaların oyununa 200-300 lira verecek halim yok ve bununla mutluyum. Korsan yanlışsa o zaman kullanma, kullanan da seni ilgilendirmez. Witcher Türkçe dil paketi var, para vereyim ama bana hikaye satmayan adama para vermem. Oyununu da oynamam zaten.

Bence kurallar yerinde ve güzel uygulanıyor, bir şeyi esnetirsen sonunda çöplüğe döner, böyle bir sitenin gidişatını bozmaması gerekiyor, çünkü rahatlık esneme Türk insanına batar, esneme oldumuda sonumuz çöplük. @fryzen

Dostum anlamadın sen demek istediğimi ailesi oyunlara para vermesine izin vermiyor direk. Kendi biriktirse harçlıklarından bile Steam'den almak için kredi kartı gerekiyor sonuçta yada İninal ve ikisi de ailesi olmadan çıkartılamayan kartlar. Anladın durum para değil yani ailenin oyuna para harcamaya karşı olması.
Hayır Ininal veya Tosla aile izni olmadan da alınabiliyor.

Burada laf cambazlığı yapanların hepsi WinRAR programını korsan kullanıyor. WinRAR'a para veren var mı? Yok! Demek ki her şeye para vermeye gerek yok. :p Parası olan zaten alır kullanır, insanların kişisel tercihleri bizi ilgilendirmez. Türkçe dil paketini geçtim, Türkçe altyazı koyamaya bile tenezzül etmeyen firmaların oyununa 200-300 lira verecek halim yok ve bununla mutluyum.
WinRAR zaten para istemiyor. 40 gün deneme sürümü veriyor, ardından sadece uyarı penceresi açıyor.

Burada laf cambazlığı yapanların hepsi WİNRAR programını korsan kullanıyor. WİNRAR'a para veren var mı? Yok.
WinRAR satın alımı zorunlu bir yazılım değil. Bağış mantığıyla işliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı