Zeu5
Decapat
Tetikleyen bir şey vardır bence. Sizi belirsizlik mi tedirgin ediyor ya bir şey olursa gibi?
Ya okulda veya bir yerde zorbalik gorursem ya irkciliga ugrarsam diye cok korkuyorum.
Tetikleyen bir şey vardır bence. Sizi belirsizlik mi tedirgin ediyor ya bir şey olursa gibi?
Ya okulda veya bir yerde zorbalik gorursem ya irkciliga ugrarsam diye cok korkuyorum.
İlaç 100mg e çıkarıldı. Şimdi muhteşemim üzülmeyin diye söylüyorum. Selectra hayat kurtarır için hayatınıza bakın <3Selectra 50mg bilemiyorum sana ne ilaç verdiler. Hastalık şu şekilde yani durum ilerledikçe hastalığa insanın kendini yıpratmasına sebebiyet veriyor daha kötüye gitmeden ilaç gerekiyor tabi herkesin bu duruma düşme durumu farklı oluyor. Çevresel faktörler, aile ortamı yetiştirilme tarzı vb.
İlaç 100mg e çıkarıldı. Şimdi muhteşemim üzülmeyin diye söylüyorum. Selectra hayat kurtarır için hayatınıza bakın <3
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.