Anlat Kurtul

Esnaf olunca oyunlara vakit bulamıyorum. Güzel bir sistemim var ama oyun oynayamadıktan sonra bir anlamı yok. Eve yorgun geliyorum. 3-4 saatte ne yapsam o kâr sonrası uyku kalk tekrar işe git. Yapacak bir şey yok ekmek parası. Kimseye muhtaç olmamak iyidir. Buna şükür yapacak bir şey yok. Keşke imkânlar el verse. Olmuyor dostlar. Hiçbir şey 4/4'lük olmuyor. İlla bir şey eksik oluyor. Evde oyun oynayayım sonsuza dek çalışmayayım istersin ama insan belli bir süre sonra sıkılıyor. Ben bunu da yaşadım ve biliyorum. Üniversite bitince 4 yıl evden dışarı çıkmamak sonra sıkılmak gerçekten. Gece ve gündüz karışıyordu. Öyle bir hayat da iyi değil. Çarşıda sahtekarlar da olsa iyi insanların halen olduğunu görmek iyi geliyor bana. Zaman sizi bir şeye sürüklüyor illa. Ben bu hayattan bunu anladım. Çıkmasan da o evden başına bir şey geliyor illa çıkıyorsun.

Çevremden ve ailevi olaylarımdan nefret ediyorum.
Bazı insanlara takıntılıyım. Boğazlayıp atmak istiyorum.
Bazı insanlara garip bir sempatim oluştu.
Kendi milletimin salaklığından nefret ediyorum.

Yaşıtlarımdan da nefret ediyorum ve bazı insanlarla yaşadıklarımı hafızamdan silmek istiyorum.
Kötü olan şey yaşanan olaylar değil yaşatan kişilerdi.

Bugüne kadar hiç arkadaşım, dostum olmadı.. Tipim, boyum gayet iyi olmasına rağmen hiç sevgilim olmadı bir kızın elini bile tutmadım. Bir kızın elini tutmak nasıl bir duygu hiç bilmiyorum. Merak ediyormuyum onuda bilmiyorum. Bilinmezliklerin kıyısında gezinip duruyorum.

İyi bir mesleğim ve gelirim olmasına rağmen hayatta hiçbir amacım yok. Evden işe, işten eve gidip geliyorum.. Bazen "Ben bu çağda yaşamak istemiyorum" diyorum. "Ben bu çağa, bu çağın insanlarına ait değilim" diye düşünüyorum. Eğer Annem hayatta olmasa bir saniye bile düşünmez hayatıma son verirdim. Onun için yaşıyorum. Onu bu kötülüklerle dolu dünyada yalnız bırakamam..

Belki birgün....

Bilgisayarim kötü, vücudum kötü, hayatım kötü, dost diyebilicegim bir kişi yok, hoşlandığım kisi var ama konuşmak istemiyorum sebebini bilmiyorum beynim engel oluyor. 10 yıldır sürekli bas ağrısı çeken biriyim dersleri anlayamiyorum konulari anlayamiyorum çabalıyorum ama olmuyor yok yok! İnsanlarin benimle dalga geçmesinden bıktım vücudumdan dalga gecmelerinden bıktım ailemin beni sinir etmesinden bıktım. Ülkemdeki ekonomik sorunlardan suriyelilerden bana verilen hakkin suriyelilerin hakkindan daha az olmasindan bıktım bıktım! Neden neden yani anlamıyorum düşünmekten bıktım her gün bir konuya 20 kez düşünüp taşınmaktan bıktım. Vücudum kaldırmıyor beynim kaldırmıyor gücüm tükendi dayanamıyorum..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…