Kilo alamıyorum, maddi sıkıntılar içerisindeyim. Kıza açılcak kadar özgüvenim dahi yok.
Kimse sana garip gözlerle bakmaz. Psikiyatristler sana yardımcı olmak için oradalar. Şu an bulunduğun durum dolayısıyla istemiyor olabilirsin. Ancak sıkıntılarımız olduğunda işin erbabından destek almalıyız.İstemiyorum. Eminim bana garip gözlerle bakacaklar. İstemiyorum gitmeyi.
Kendini buna ikna etmişsin, kötü olan da bu. Sana kimse tuhaf gözle bakmaz. Ne hastalar var, bir bilsen...Mental çöküntü geçiriyorum. Son zamanlarda vahşet içeren videolardan zevk almaya başladım. İyi değilim. Önümde LGS sınavı var. (4 gün) Ondan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Hobilerim ile uğraşamıyorum. Ülkemizde tarafısz haber yapmaya çalışanlara darp söz konusu. Ülkemi sevmemeye başladım. LoL oynamaya başladım. CS:GO oynamaya başladım. Mutlu değilim. Arkadaşım yok. Konuşacak insanlar yok. Etraf mülteci dolu.
Yardım edin.
Lütfen.
aynı dertKilo alamıyorum, maddi sıkıntılar içerisindeyim. Kıza açılcak kadar özgüvenim dahi yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.