Anlat Kurtul

Şu an yapacak oyalanacak bir şey bulamıyorum okulların yaz tatiline girmesini bekliyorum.

Sarmadı be.

Aşırı değer verdiğim bir kişi tarafından dışlanıyorum. Nedense yüzüme bakmaktan bile kaçınıyor kendileri 😞. Onun dışında çalışma hevesimin kalmadığı sınavlarım var. Bense sadece geceleri dışarı çıkıp müzik dinliyorum, başka bir şey yapasım gelmiyor hatta başından kalkmadığım bilgisayarı artık günde en fazla bir iki saat açıp kapatıyorum.

Kick Boks ile ve UFC ile çok ilgiliyim fakat maddi sıkıntıdan dolayı dövüş sporlarına gidemiyorum (İstediğim Aikido.) ve bu sebepten dolayı hantalım. Okulda sevdiğim kız judocu ve müzik zevkimiz falan aynı, ayrıca da tekmeleri çok iyi. Arkadaşımla kafes dövüşü yaptık kafaya vurmak hariç. Bacaklarım çok kalın ve hantal olduğu için tekme atamıyorum ama o atabiliyor hızlı bir şekilde (Kendisi uzun ve zayıf.) ve bu yüzden ne kadar kollarımla kendime yakınlaştırmak istemesem de dövüşü kaybettim ve judocu kız da oradaydı ve bizi izledi, rezil oldum (Aslında dayak yemedim sadece puan farkı ile yendi.). Dövüşten sonra ise o arkadaşımın tekmelerini nasıl attığını falan sordu aynı şekilde atabilmesine rağmen, kısaca muhtemelen beni sinirlendirmek için falan yaptı ve moralim çok bozuldu. Ayrıca kendisi de sınıftaki arkadaşlarımla sürekli konuşup, sınıfta falan oturup gidiyor ama bana bakmıyor bile, çirkin olduğumu da düşünmüyorum, tarzımın da kötü olduğunu düşünmüyorum ve zaten dediğim gibi aynı şarkıcıları, aynı tür şarkıları dinliyoruz ve bunu da şans eseri öğrenebildim, okul gezisi dönüşünde Tuğkan açtım ama kulaklığım yok diye masaya koydum ve dinledim o da şarkılarını ezbere biliyordu ve mırıldanarak söyledi, bu sefer onun bilmediği Güncel Gürsel Artıktay'ı açtım ve arkadaşına şarkının çok güzel olduğunu söyledi ben de böyle anladım. Zaten hangi kızı sevsem bana yüz vermiyor, saçma sapan hareketlerim de yok. Sporcu diye bilip onu havalı bulduğu arkadaşımdan daha fazla ağırlık ile çalışıyorum oysa ki (Arkadaşım 25KG ile çalışıyor ben 30KG ile ve bu dediğim halter.) ama az biraz alt göbeğim var ona rağmen fiziğim güzel ve kilolu değilim (Boy 1.70 Kilo 67.), param olsa direkt Aikido sporuna yazılacağım ve 1-2 yıl gideceğim ama param yok, kıyafet ayrı para ama aslında çok da pahalı değil aikido, ilk ay 300TL sonraki aylar 200TL falan ve dersi 3 öğrenci ve 1 sensei ile işliyor. Keşke onunla aynı aikido eğitimine gitsek.😢

İstediğim telefon ve PC için yaz tatilinde çalışsam bile asla o istediğim bilgisayara sahip olamayacağım gerçeği ruhumu kırbaçlıyor gibi hissediyorum.

Yoruldum.

Seneye askere gitmek zorundayım üniversiteye giremedim ve düzgün bir iş bulamıyorum. Bilgisayardan orta düzeyde anlıyorum ve bunun üstüne yürümek istiyorum ama imkan 0 18'inde sınava girip kötü sonuçlar alıp daha da ezileceğim üzücü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı