Anlık FPS düşme sorunumu SSD ile çözdüm

Öncelikle yorum yapan herkese içtenlikle teşekkür ederim. Gerek technopat olsun gerek diğer forumlar olsun çok araştırdım. Konu açtım Hd tune sonuçları olsun ekran görüntüsü attım.Çıkıp kimsede hdd kaynaklı demedi. Yeni bir ssd veya hdd al diyen çıkmadı. Ben kendimce ekran kartı ram işlemci vs test ettim olmadı temizlik yaptım. Olmadı soğutucu aldım. En sonunda kendimce mantıksal fikir yürüterek gittim SSD aldım ve sorunu düzelttim. Bu yüzdendir düşüncem fps e etki ettiği düşünmem.. En azından sizlerin yorumuyla ve bu konu google'de aratıldığında inşllah başkalarının karşısına çıkıp çözüm olur herkese :) sağlıcakla kalın hepiniz başka sorunlar(inşallah başka sorun çıkmaz) görüşmek üzere.
HD Tune testi yaptım görüntüsünü attım diyorsunuz peki o testlerde Bad Sector olduğu gözükmüyor mu ?
 
Valla attim konu hala sabit. Fakat daha yorum yok. Silicem konuyu zaten gerek kalmadi.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2019-02-20-12-53-34-927.jpeg
    Screenshot_2019-02-20-12-53-34-927.jpeg
    166 KB · Görüntüleme: 157
Valla attim konu hala sabit. Fakat daha yorum yok. Silicem konuyu zaten gerek kalmadi.
valla bende seninle aynı sorunu yaşıyorum aga banada aynı şeyleri diyorlar, şansa bak nerdeyse aynı kaderi yaşıyoruz. İnşallah SSD çözer. Bu arada gerçekten PUBG Mobile yi kaldırıyomu bilgisayarın ?
 
2019 yılında açmış olduğum konu. Keske o yıllara geri dönebilsem. Evet o zamanın Mobile'sini kaldırıyordu. Herhalde şu an olsa kaldırmaz. Artık yeni bir bilgisayarım var. Oynamayı da bıraktım :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı