ANNADENIZ-BUNE Hazır Sisteme Anakart Önerisi

@erhan191 yaratmaz. İşlemci soğutucuları neredeyse güç tüketmezler, yalnızca üzerindeki fan dönüyor o da tek bir kasa fanının çektiği güç ile aynı kapıya çıkıyor. 120mm hepsi.
Tamamdır hocam teşekkür ederim bir sorun olmazsa yarın alacağım sistemi
Teşekkürler hocam yardımlarınız için aldım sistemi anakartı da kendim değiştirdim, biraz stres yapa yapa :D neyse ki bir problem yok

Son düzenleme:
@erhan191 hayırlı olsun hocam, gayet iyi tercihler :)

Cok teşekkür ederim, yardımlarınız için ayrıca teşekkür ederim

Merhaba bende annadeniz-bune sistemini almak istiyorum üstünede aynı sizin aldığınız soğutucuyu almayı düşünüyordum ama sıcaklıklardan emin olamıyorum test ederseniz oyunlardaki işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını paylaşabilir misiniz acaba bende yararlanıp ona göre alsam?

Merhaba bende annadeniz-bune sistemini almak istiyorum üstünede aynı sizin aldığınız soğutucuyu almayı düşünüyordum ama sıcaklıklardan emin olamıyorum test ederseniz oyunlardaki işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını paylaşabilir misiniz acaba bende yararlanıp ona göre alsam?
Furmark ve Prime95 testlerini yaptım ss atabilirim isterseniz fakat ben anakartı değiştirdim test sonuçlarını etkiler mi bilmiyorum fakat testleri yapıp atarım

Çok sağ olun bekliyorum. Bende bilmiyorum anakart ısı, performans sonuçlarını nasıl etkiler enazından fikir sahibi olurum bende bilen biri varsa söylerse sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı