ANNADENIZ-CHAT sistem alınır mı?

Bu nasıl hocam?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210929-154843_Chrome.jpg
    Screenshot_20210929-154843_Chrome.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 57
Hocam iki kart arasında aşağı yukarı yüzde 18'lik bir performans farkı var. Bence diğer sistemi ve parçalarını egale edecek bir değer değil bana göre.
İlk sistemde giriş seviyesi bir anakart var, belleklerin markasını da ilk defa duyuyorum. Sırf 3060 Ti konulmak için baya bir yerden kısılmış anlayacağınız.
Ayrıca 3060 olan kart Rog Strix modeli ve işlemci de R5 3600.

Hocam iki kart arasında aşağı yukarı yüzde 18'lik bir performans farkı var. Bence diğer sistemi ve parçalarını egale edecek bir değer değil bana göre.
İlk sistemde giriş seviyesi bir anakart var, belleklerin markasını da ilk defa duyuyorum. Sırf 3060 Ti konulmak için bayağı bir yerden kısılmış anlayacağınız.
Ayrıca 3060 olan kart ROG STRIX modeli.

Hocam 12 bine daha iyi sistem vardır bence. Varda
Dostum RTX 3060 Ti güçlü bir kart. i5 işlemci 3060 Ti ile 1080P'de darboğaz yapar. Bu yüzden sana o sistemi çok önermiyoruz. Düz 3060 oynatır ama 3060 Ti için 2K monitör alman gerekiyor (eğer o işlemci ile kullanacaksan).

Hocam Ryzen 5 3600 RTX 3060 da da darboğaz yapar.

Hocam Ryzen 5 3600 RTX 3060 da da darboğaz yapar.

RAM'in frekans değeri yüksek ise çok etkilemez. 3600 MHz RAM ile bu sorun aşılıyor. Ayrıca R5 3600 işlemcinin OC performansıda yüksek. Güzel bir soğutucu ile rahatlıkla kullanılır.

Aynı sistem 500 ₺ daha ucuz :D

Arada kaldım hocam sizin attığınızda güzel sistemmiş
RAM'in frekans değeri yüksek ise çok etkilemez. 3600 MHz RAM ile bu sorun aşılıyor. Ayrıca R5 3600 işlemcinin OC performansıda yüksek. Güzel bir soğutucu ile rahatlıkla kullanılır.

Ben OC yapamam hocam.
Hocam bu sistemi özelleştirerek alsam ne düşünüyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı