Merhabalar
Çifte Vatandaşlık hakkında kafama takılan birkaç şey var. Dedem Yunanistan, anneannem Romanya, annem Bulgaristan doğumlu. Bu şartlarda ben hangi ülkeden Çifte Vatandaşlık alabilirim? Bu işlemler ne kadar sürüyor? Vatandaşlık almam için bu ülkelerde 5-10 yıl bulunmam gerekiyor mu? Son olarak AB Vatandaşı olmak için bir engel var mı?
Merhabalar
Çifte Vatandaşlık hakkında kafama takılan birkaç şey var. Dedem Yunanistan, anneannem Romanya, annem Bulgaristan doğumlu. Bu şartlarda ben hangi ülkeden Çifte Vatandaşlık alabilirim? Bu işlemler ne kadar sürüyor? Vatandaşlık almam için bu ülkelerde 5-10 yıl bulunmam gerekiyor mu? Son olarak AB Vatandaşı olmak için bir engel var mı?
Daha çok balkan birliği gibi
Soruya, sen 18 yaşına gelmeden ailen yapmadan başvuramazsın.
Eğer 18+ isen o ülkelerin websitelerinden/daha önce başvurmuş kişilerden/büyükelçilikten yardım alabilirsin.
Daha çok balkan birliği gibi
Soruya, sen 18 yaşına gelmeden ailen yapmadan başvuramazsın.
Eğer 18+ isen o ülkelerin websitelerinden/daha önce başvurmuş kişilerden/büyükelçilikten yardım alabilirsin.
Espri yaptık hep beraber güldük bitti değil mi aga? Uzatıp konuyu saptırmanın bir manası yok. En kısa sürede AB vatandaşlığı almak istiyorum seçme şansım varsa en kolay olanı seçmeliyim de mi?
Sakin ol dostum. Sana en kesin bilgiyi elçilikler verecektir diye düşünüyorum. Annen deden ve anneannenden daha yakın, çekirdek ailenin parçası olduğu için Bulgaristan elçiliğine danışabilirsin belki.
Yunanistan vatandaşlık vermesi için doğmak yetmiyormuş. Bulgaristan'da yaşama şartı arıyormuş. Şuan bana uygun tek Romanya var yaşama şartı aramıyor. Cevaplar için teşekkürler Facebook 'ta bunlarla ilgili gruplar mevcut araştırmaya oradan devam edeceğim konu kilitlenebilir.