Anneannem vefat etti

Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.

Başın sağ olsun kral. Huzur içinde uyusun. Kendine ve ailene ne olursa olsun çok dikkat et.
Annem zaten aşağıda bitik durumda. Herkes de ağlıyor. Çok kötü oluyorum, görmek istemediğim için evde kaldım. Ağlamamaya çalışıyorum. Bu dünyada çok çekmiş, çok zorluymuş onun hayatı. Umarım mekanı cennet olur.....

Biliyorum. Öyle zamanlarda dik durup onlar için direk olacak birisi lazım oluyor. Çok iyi biliyorum onu. Çok üzgünüm, ne diyeceğimi bilemiyorum cidden.

Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun.

@fermaNga, Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Dualarım seninle. Senin adına çok üzüldüm o duyguyu iyi bilirim ben de 5 yıl önce dedemi kaybetmiştim...
Amin hocam, çok ama çok teşekkür ederim, hepinize çok teşekkür ederim. Sizin de başınız sağ olsun hocam, umarım mekanı cennet olur.

Başınız sağ olsun. Hayat çok kısa ama kalanlar için beklemek çok uzun. Ben de anneannemi kanserden kaybettiğimde boşluğa düşmüştüm seni anlayabiliyorum. Ama ne yazık ki hayat devam ediyor. Onların bizden istediği şeyleri (torun, güzel bir evlilik vb.) yapmamız gerek ki rahat uyusunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…