Annem çok cimri

Neden annenden istiyorsun? Evi baban geçindiriyorsa gidip onunla konuş. Biraz ısrar et. Annen harbiden bu sınavın önemsiz vs. olduğunu düşünüyorsa ve gelecekte iş bulamazsanız ölene kadar sana onun bakacağını belirt. Ciddi olmanı tavsiye ederim.

Ailenizin maddi durumu kötüyse vermemesi normal, ama değilse anneni bi terapiste götür.

Tamam da 11'e giden birine maddi sıkıntı açıklanır. Adam pc alacağım demiyor kitap alacağım diyor.

O yine iyi bana hiç vermiyorlar ama para istersem verirler.

Küçükken babamdan su istemiştim dışardayken oda eve gidince içersin demişti. O zamanlar 50 kuruş bir şeydi su. Annenle oturup güzelce konuşabilirsin başkada yapacak bir şey yok babamda öyle.

Bban gayet olması gerekeni yapmış. Her baba çocuk ilişkisinde de olmuştur bu.

Ailenizin maddi durumu kötüyse vermemesi normal, ama değilse anneni bir terapiste götür.

Maddi durumumuz kotu degil babamin ne kadar aldigini bilmiyorum ama kotu olmadigindan eminim

Küçükken babamdan su istemiştim dışardayken oda eve gidince içersin demişti. O zamanlar 50 kuruş bir şeydi su. Annenle oturup güzelce konuşabilirsin başkada yapacak bir şey yok babamda öyle.

Annemle her zaman konusuyorum zaten bu konuyu ama anlamamak icin israr ediyor.

Baban neden vermiyor?

Babamin neden verdigini bende bilmiyorum ama buyuk ihtimalle evdeki her sey annemden sorumlu oldugu icin karismak istemiyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı