Babam çok cimri

Hayır.

Bence mantıksız sadece yurtta kalabileceğim zamanın gelmesini beklemeliyim.
Bir sekilde belgele babanin sana davranislarini. Ses kaydidir vs. Mahalle polisine git ve anlat. Mutlaka vicdanli bir kac polis bulursun. Gelsinler size ailenin gozunu korkutsunlar. Onlar bir yolunu bulur bunu yapmanin. Ama dedigim gibi kanit cok onemli.

Babam daha bugün beni markete pil almam için yolladı. Fiyatı 10 lira olan pili sert bir şekilde fiziksel ve psikolojik şiddet ve tehditlerle iade et dedi. Daha önceki gün öğretmen bizden okuma kitabı istedi (50TL) başlarım hocana da falan dedi hoca o kitaptan sınav yaptı ve 30 aldım. Bana mal diye hitap ediyor annemle arasını düzeltmek için beni eziyor ne yapmam gerek?

Hadi böyle oyun falan veya gereksiz abur cubur istesen derim durumu yoktur senin beslenmeni eğitimini düşünüyordur 50 liralık kitabada karşı çıkıyormuş.

Hadi böyle oyun falan veya gereksiz abur cubur istesen derim durumu yoktur senin beslenmeni eğitimini düşünüyordur 50 liralık kitabada karşı çıkıyormuş.

Cahil işte annem ve babam sürekli tartışıyor sonra bana bir şey yapmıyorlar araları düzelince üstüme geliyorlar. Kardeşim doğduğundan beri böyle deprasyon testi yapacağım artık belirtileri bende var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı