Annem ile babam boşanıyor, hangi tarafta kalmalıyım?

Annen evden gidiyor yerine babanen mi geliyor ?
Heralde evet yada babam gidicek ama ben babamla çok daha yakınım fakat anne tarafı akrabalarıyla çok samimiyim o nasıl olucak bilmiyorum anne tarafında çoğu kuzenim abi kardeşim gibi çok yakınız hepsiyle dayım olsun falan ama annem le babam kadar çok yakın değiliz arada çok fark var babamla.

Hangi taraf sana daha hoşgörülü yaklaşıyorsa o tarafta kalmalısın. Sevgi de çok önemli ama karşılıklı sevgi lazım. Bunlardan sonra hemde maddi durumda önemli.

Keşke bizimkilerde boşansa erkek isen anne ile kız isen baba ile yaşamak daha mantıklı.

Bizimkiler boşandığın da hangi tarafla huzurlu mutlu vs olacağıma bakmadım. Direk annemin yanında kaldım çünkü kadını yalnız bırakmak istemedim. Annenin bir erkeğe ihtiyacı var onu yalnız bırakma, zaten iyi ki annemle kalmışım babamın gerçek yüzünü görmüş oldum. Sürekli annem nasıl bir şeye ihtiyacı var mı ne yapıyor veya bir şeye ihtiyacı varda söylemiyor mu diye tedirgin olmak istemezsin.

Son düzenleme:
Ama işte annemle o kadar yakın biri değilim

Babanla kal. Annenden öğrenebileceğin şeyler bir yere kadar ama baba başrölü eğer erkeksen her zaman olmak zorunda.

Hangisi hayata tutunmayı çalışarak hayatını kazanmayı biliyorsa o tarafta dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…