Annem konusunda tavsiye

OrganikYumurta

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Annem ve ablamla aram hiç olması gerektiği gibi iyi olmadı açıkçası aynı şekilde ablam ile annemin arası da ve annem yaptığı hiçbir hatayı kabul etmez. Yaşadığı hayattan dolayı içine kapanık sinsi bir kadın bir o kadar da kompleksli. Hatasını kabul etmemesinin nedeni de onu düzeltmek isteyecek şekilde davranmak istememesi. Bu durum çocukluğumdan beri böyle. Babam ben 13 yaşımda iken evden ayrılmıştı zaten ama 18 imde boşandı annem, babam benden dolayı para göndersin diye. Ablam ise arkada bıraktığı kaostan faydalanıp üniversiteyi bitirdi ve annemin ailesi tarafından engellenip yapamadığını yapmış çalışmaya başlamış durumda yaklaşık 3 yıldır. Şu anda bende merkezdeki evdeyim oda köyünde kalıyor. Zaten ilk çocuğu olduğu ve kendini görmek istediği için ona olan saygısı daha fazla bu çalışmaya başladığında ise dediğim gibi daha arttı. Ablam ise eline geçen maddi ve psikolojik güçle artık annemi yönlendiriyor bir nevi ipleri onun elinde. Annemde ona devretmiş durumda kendini onun yapamadığını yaptığı ve çalıştığı için gözünde dağlara çıkmış bir konumda. Bu durum ise benim çok sinirimi bozuyor zaten ikisine karşı olan zor durumum daha da zorlaşmış bir halde ve ben anneme hatalarını kabul ettirmek istiyorum sorumluluğunu alması için bende iyi hissedeceğim çünkü ama böyle bir durumda nasıl yaptırılabilir bu? Tavsiye verebilecek olan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Annene sinsi diyorsun, ablanı bir nevi kıskanıyorsun kardeş yazından bunu anladım kusura bakma.

Çalışmaya başlayıp, evden ayrıl kendi hayatını kur.

Annene sinsi diyorsun, ablanı bir nevi kıskanıyorsun kardeş yazından bunu anladım kusura bakma.

Çalışmaya başlayıp, evden ayrıl kendi hayatını kur.
Bu bir nevi kıskanmak evet ama annesi anladığım kadarıyla ablasını hep bir ayırmış. Böyle durumda sen olsan ne yapardın?

Annene sinsi diyorsun,ablanı bir nevi kıskanıyorsun kardeş yazından bunu anladım kusura bakma.

Çalışmaya başlayıp,evden ayrıl kendi hayatını kur.

Hocam kıskanmıyorum aslında benim amacım dediğim gibi hatalarının sorumluluğunu üstlenmelerini sağlamak o kısmı kaçırdınız sanırım.Ben sadece annemin gözünden ablamı anlatmaya çalıştım ilk bakışta kıskanıyormuşum gibi durabilir haklısınız ama anlatmak istediğim bu değildi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı