korsanpat
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, sizinle bir şeyler paylaşmak istiyorum. Nişanlım çok pahalı şeyler istiyor ve annem buna karşı. Nişanlım da şu an çıraklık okulunda, orası bittiği zaman açıktan okuyacak işinin elinde bulunması için. Nişanlımın istediği şeyleri evde ben de kullanacağım, sadece o istiyor gibi olması saçma. Sanki sadece nişanlıma alınıyormuş gibi tavır yapıyor. Anneme de hak vermek istediğim yerler var tabii ki gücü yetmeyebilir, ben de devreye gireceğim bu durumda tabii ki. Nişanlımın istediği bazı pahalı şeylerin de altından kalkılmayacak hale geliyor, nişanlıma da şaka gibi geldiğini hissediyorum ama genç kız, isteyebilir ve hoşuna gidebilir. Gayet normal şeyler, hepimizin istekleri var ama o da dikkatli olmalı. Ailemle zaten doğru düzgün konuşamıyorum bir şey olduğu zaman git babana söyle oluyor babam ile konuşamıyorum hemen sinirleniyor ve dinlemiyor, ben de tartışmak istemiyorum onunla. Cidden kafam almıyor şu saatten sonra. Bu aşamaları geçiren abilerim ablalarım varsa fikir almak istiyorum.