Şaka bir yana, dalga geçmeyi amaçlamıştım kusura bakma. İnsanlar bazen sinirle kırıcı olabiliyor. Annenle sorununu konuş, muhtemelen anlayışla karşılayacaksınız birbirinizi. Ergenlik çağında olabiliyor böyle şeyler. 
Bir annenin çocuğuna öyle demesi beni agresifleştirdi. Özür diliyorum.Sen ne diyorsun hocam ya? Ben burda sizden fikir alıyorum siz burda başka bir algı yaratıyorsunuz. Gayet iyi aram. Herkes tartışabilir. Kimsenin kötülüğümü istediği yok. Sinirden dediğini düşünüyorum.
Boş boğazlık yapmayın lütfen.
Saygısızlık etmeyi kes.Ben kendileriyle gayet hoş geçiniyorum. Kim benim canımı niye yaksın ?![]()
Bir annenin çocuğuna öyle demesi beni agresifleştirdi. Özür diliyorum.
Ben kendileriyle gayet hoş geçiniyorum. Kim benim canımı niye yaksın?![]()
Ben en iyisi susayım hocam boşverin sizde sinirden demiştir ben gibi. Ama söz ok gibi işte çıkınca durmuyorEminim ki sinirden dedi hocam. Yoksa annemle iyi geçiniriz.
Her dediğinde eyvallah de.Annem "İnşallah hiçbir işin rast gitmez dedi." tutar mı? Dinime bağlı bir insanım, lütfen gerçek değil gibi söylemelerde bulunmayın.
Hocam okuyunca gördüm, dalga geçmeyin demiş. Mesajınızı düzenlerseniz arkadaşımız kırılmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.