Anneme 2. şansı vermeli miyim?

Haklısınız ama 1 kere terk etmiş ve arkadas nefret duymaya başlamış bile terk etse cok umurunda olacağını düşünmüyorum kendi fikrim tabii yanlış olabilir.
Hocam ciddi mi dediniz yani? Terk edilmek nasıl bir duygu bilmiyorsunuz, hayatınız kayıyor, travmalar oluşuyor, psikolojiniz bozuluyor, ekonomik sorunlar, ailevi sorunlar. "En fazla tekrar terk eder." cümlesi nasıl bir saygısızlık?

Hocam o ironi yapıyor bence.

Yok hocam daha önce benim de annem babamla tartistiklarindan terk etmişti. Uzun zaman sonra tekrar konuşup anlaştık şu an normal hayatımız belki onunda öyle olur.

Hocam ciddi mi dediniz yani? Terk edilmek nasıl bir duygu bilmiyorsunuz, hayatınız kayıyor, travmalar oluşuyor, psikolojiniz bozuluyor, ekonomik sorunlar, ailevi sorunlar. "en fazla tekrar eder." cümlesi nasıl bir saygısızlık?

Biliyorum hocam 3 yıl olmasa da benim de annem uzun bir süre gitmişti babamla kavga ettikleri için 5-6 ay sonra tekrar anlaşmışlardı yine de haklısınız kusura bakmayın.

3 yıl önce annem, hastaneye gidiyorum diyerek ayrıldı ancak geri dönmedi. O gün bize mesaj attı, artık dönmeyeceğini söyledi fakat sizi sürekli arayacağım dedi. Babamın gizliden bir miktar parasını alıp gitti. Ve o gün babam olayı öğrenip ağlamıştı bu beni çok üzdü ve anneme karşı nefret duymaya başladım. Annem sürekli 1-2 yıl boyunca ulaşmaya çalışıyordu fakat ilgilenmiyorduk. Ancak şimdi, annem bilinmeyen bir numaradan aradı ve ayıp olmasın diye konuştuk. İkinci bir şans vermeli miyim?

Bu sizin aile içi meseleniz tabii ama bana kalsa ikinci şans verip napacaksın ikinci kezmi kaçsın.

Yok hocam daha önce benim de annem babamla tartistiklarindan terk etmişti. Uzun zaman sonra tekrar konuşup anlaştık şu an normal hayatımız belki onunda öyle olur.

Biliyorum hocam 3 yıl olmasa da benim de annem uzun bir süre gitmişti babamla kavga ettikleri için 5-6 ay sonra tekrar anlaşmışlardı yine de haklısınız kusura bakmayın.
Özür dilerim hocam, herkesin kendi görüşü ve kararları karışma hakkım yok. Sadece rastgele yorum yaptınız, bir şey yaşamadan direkt şey sandım. Pardon, herkesin kendi kararı evet..

3 yıl önce annem, hastaneye gidiyorum diyerek ayrıldı ancak geri dönmedi. O gün bize mesaj attı, artık dönmeyeceğini söyledi fakat sizi sürekli arayacağım dedi. Babamın gizliden bir miktar parasını alıp gitti. Ve o gün babam olayı öğrenip ağlamıştı bu beni çok üzdü ve anneme karşı nefret duymaya başladım. Annem sürekli 1-2 yıl boyunca ulaşmaya çalışıyordu fakat ilgilenmiyorduk. Ancak şimdi, annem bilinmeyen bir numaradan aradı ve ayıp olmasın diye konuştuk. İkinci bir şans vermeli miyim?
Dostum merhaba. Seninle ayni yastayim. Durumun icin uzgunum. Yeri geldi mi herkes 2. bir sansi hakeder. Ama annenin bu yaptigi sey 2. sansin raconuna uymaz. 2. sansi vermemelisin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı