Ben ders sırasında zaten yaptığım soruları söylediğim için annem beni düzenbaz sandı. Üstelik ağladı ve benimle konuşmuyor. Onun beni affetmesi için ne yapmalıyım? Bana yardımcı olmazsanız benim sonum kötü.
Yaptığım soruları yapıyormuş gibi yaptığım için küstü.Sırf yaptığın soruları gösterdin diye mi ağladı, ben mi yanlış anladım?
Yaptığım soruları yapıyormuş gibi yaptığım için küstü.
Yaptığım soruları yapıyormuş gibi yaptığım için küstü.
Sanmamış öyle olduğunu görmüş, yalan söylemişsin kısaca. Kadın ondan üzülüyor. İşini düzgün yap bir daha da yalan söyleme.Ben ders sırasında zaten yaptığım soruları söylediğim için annem beni düzenbaz sandı.
Bende böyle düşünüyorum. En mantıklısı.Sanmamış öyle olduğunu görmüş, yalan söylemişsin kısaca. Kadın ondan üzülüyor. İşini düzgün yap bir daha da yalan söyleme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.