Annenin boy kısa diye psikoloji bozması

zaynıl

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2021
Mesajlar
677
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. Şimdi 15 yaşındayım. Annem benim boyum kısa diye sürekli baskı yapıyor. Neden anlamadım. Gelmiş "Arkadaşımın oğlu 180 diyor, sen benim kadar kaldın." (Kendisi 155, ben 169.) diyor. Sanki benim değiştirebileceğim bir şeymiş gibi konuşup duruyor, anlamadım. Sizce neden böyle yapıp benim psikolojimi bozmaya çalışıyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı benim içinde geçerli yaşım 15 ve boyum 168 cm annem 160 babam 165 hep aileme kızardım boyum kısa diye artık takmıyorum sende takma.
 
Aynısı benim içinde geçerli yaşım 15 ve boyum 168 cm annem 160 babam 165 hep aileme kızardım boyum kısa diye artık takmıyorum sende takma.

Ben de şeyi anlamıyorum mesela senin baban 165 miş benim babam 176 benim boyum neredeyse seninle aynı. Egenliğe ne zaman girdin yani uzamaya ne zaman başladın.
 
Boy uzatmak bazı taktikler ile aşırı kolay olsa bile bizim millet bilmediği için dert yanıp durur.
Eğer, plaklarınız kapanmadıysa uzatma şansınız var.
  1. Süt için.
  2. Dirseklere asılın ve bekleyin omurlarınız açılır ve boyunuz uzar böyle ben 3 santim uzadım.
  3. Postür ve vucüd düzeltme egsersizleri deneyin.
  4. Düzenli uyku uyuyun sabahlamayın.
 
Bir daha hiç bir konuda ciddiye alma anneni. Kişinin elinde olmayan bir durum yüzünden birisine sinirlenip, azarlıyorsa annen, yarın başka saçma sapan bir konu ile de azarlar. Ben bu ebeveyn olaylarını anlamıyorum, 15 yaşında birisinin ebeveynlerini pek de kafaya takmasına gerek yok bence. 12-13 yaşında olsan anlarımda 15 yaşındasın, bırak. Şurada 2-3 sene var üniversite sınavına gireceksin. Reşit olacaksın.
 
Boyun zamanla uzar. O da büyümüş ve olgunlaşmış. Fazla takmayın. Siz bolca spor yapın ve süt için. Ben 14 yaşında, 1.75 boyunda bir hayvan böyle oldum :)
JACKBOYS ❤️ @zaynıl
 
2 yıl oldu 13'de girdim.

Ben 14 de girdim belki daha uzarım. Boyum da 171 miş ölçtüm.
Bir daha hiçbir konuda ciddiye alma anneni. Kişinin elinde olmayan bir durum yüzünden birisine sinirlenip, azarlıyorsa annen, yarın başka saçma sapan bir konu ile de azarlar. Ben bu ebeveyn olaylarını anlamıyorum, 15 yaşında birisinin ebeveynlerini pek de kafaya takmasına gerek yok bence. 12-13 yaşında olsan anlarımda 15 yaşındasın, bırak. Şurada 2-3 sene var üniversite sınavına gireceksin. Reşit olacaksın.

Annem zaten yakınlarına karşı hiç düşünmeden saçma sapan konuşabiliyor bazen. Ben de anlamıyorum onu ve takmıyorum tamam diyorum.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı