Anno 1800 Türkçe yama kurulursa oyun oynanılabilir mi?

SSQcX

Centipat
Katılım
9 Haziran 2023
Mesajlar
185
Çözümler
5
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 770 2 GB
i5 10. nesil 4.2 GHz
8 GB RAM DDR4
M2 SSD
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta tam anlatamadım ama oyunda multi seçeneği olduğu için arkadaş Türkçe yamayı oyun hile anlayabilir ban yiyebilirsin dedi. Oyunu 21 saat oynadım bazen sandboxta görev yaparken görevleri Türkçeye çevirmek zor oluyor. Google Lens ile çevireyim derken de görevlerin zamanı bitiyor, Türkçe yama kursam oyunda herhangi bir sıkıntı olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta tam anlatamadım ama oyunda multi seçeneği olduğu için arkadaş Türkçe yamayı oyun hile anlayabilir ban yiyebilirsin dedi. Oyunu 21 saat oynadım bazen sandboxta görev yaparken görevleri Türkçeye çevirmek zor oluyor. Google lens ile çevireyim derken de görevlerin zamanı bitiyor, Türkçe yama kursam oyunda herhangi bir sıkıntı olur mu?

Oyunu hiç oynamadım hikayeli oyunun yanında multpilayer mi yoksa oyun Full multiplayer mi bilmiyorum. Ama oyun hem hikayeli hem Online ise zaten hikaye kısmına mudahele edilir sadece Türkçe yamanın zarar verecegini sanmam. Online kısmına zaten yama yapılamaz diye düşünüyorum. Ama yapıldıysa demek ki test etmiş ve ban yememişler. Ama oyunun ban atmayacagının bir garantisi olamaz hile algılayabilir. Karar senin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı