Anomaly Agent alınmalı mı?

Ashley00

Femtopat
Daha fazla  
Anomaly Agent şu an %70 indirimli 1,49 dolara satılıyor. Enis abinin yaptığı bir oyun olduğu için de şans vermek istiyorum açıkçası. Roguelike türünü hiç denemedim. İyi bir başlangıç olur mu? Ne dersiniz?

Bana flash oyunu gibi geliyor ya -aslında flash oyunlarını da çok severim. Böyle çok yaratıcı/başarılı bir şey gibi tanıtılmasa şans verirdim.

Ne kadar iyi lanse edilse de iyi bir oyun değil. Piyasada aynı oyundan yüzlercesi var açıkcası.

Hocam türe giriş yapmak için Hades yada Dead cells oynanmalı bence.

Anomaly Agent şu an %70 indirimli 1,49 dolara satılıyor. Enis abinin yaptığı bir oyun olduğu için de şans vermek istiyorum açıkçası. Roguelike türünü hiç denemedim. İyi bir başlangıç olur mu? Ne dersiniz?

Fiyatı bedava 6-8 saatlik eğlenceli bir oynanışı var. Bence alınır.

Bana flash oyunu gibi geliyor ya -aslında flash oyunlarını da çok severim. Böyle çok yaratıcı/başarılı bir şey gibi tanıtılmasa şans verirdim.

Çok yaratıcı-başarılı bir şey gibi tanıtan kim? Enis abinin videolarda oyunun nasıl olacağı çok belliydi. Bütçesi belli, tecrübesi belli birkaç kişinin yaptığı bir oyun, nasıl tanıtıldı da şans vermekten vazgeçtiniz.

60 TL paraya daha iyi birşey önerir misiniz?
Dead Cells Epic Games’te 39 TL
Hades Epic Games’te 49 TL(normal fiyatı yüksektir, mağaza sayfasına girip eklentiler kısmına gelin. Orada Hades+Soundtrack diye bir paket var 49 TL ye onu satın alın. Hem oyunun kendisini hem de ses paketini veriyor.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı