Isimsizkullanici293857
Femtopat
Hocam bana basit bir manada hangi kod dilini öğrenerek bu işe girebilirim?Dostun senin öncelikle iyi bir programlama temeline ihtiyacın var. Daha yürüyemeden koşmaya çalışıyorsun.
Hocam bana basit bir manada hangi kod dilini öğrenerek bu işe girebilirim?Dostun senin öncelikle iyi bir programlama temeline ihtiyacın var. Daha yürüyemeden koşmaya çalışıyorsun.
Yeni basladiginiz icin normal. Programlamayi ogrendikten sonra gerisini nasil yapacaginizi cozuyorsunuz zaten. Siz bayagi rastgele tuslara basarak kod yazildigini saniyorsunuz galiba.Yeni baslayan biri olarak derinlerinizden pek birşey anlamadım hocam![]()
Web site için hosting alıyoruz onu biliyorum mobil app için nerden alıyoruzServer üzerinden mesajlaşacak kullanıcılar. Mesela Technopat.net de bir server üzerinde çalışıyor. Server olmadan öyle bir uygulama yapamazsınız.
Android üzerinde yayın olarak kullanılan Java ve Kotlin var.Hocam bana basit bir manada hangi kod dilini öğrenerek bu işe girebilirim?
Işte onu soruyorum nereden ve hangi dil ile baslamaliyimYeni basladiginiz icin normal. Programlamayi ogrendikten sonra gerisini nasil yapacaginizi cozuyorsunuz zaten. Siz bayagi rastgele tuslara basarak kod yazildigini saniyorsunuz galiba.
Android Studio ile yapılan çoğu projelere baktığımda temeli ayniJava öğrenin derim. Sadece mobil uygulamalarda kullanılmıyor ve en popüler dillerden birisi. Tabii daha basit söz dizimine sahip olan Kotlin'i de öğrenebilirsiniz. Neden Android Studio kullanmak istemiyorsunuz?
Işte onu soruyorum nereden ve hangi dil ile baslamaliyim.
Android Studio ile yapılan çoğu projelere baktığımda temeli ayni.
Server bir ağa bağlı olan bilgisayar diye en kısa tanımlardan birini yapabiliriz. Siz örnegin herhangi bir siteye girmek için tarayıcı ile site sahibinin serverine istekte bulunuyorsunuz ve bunun üzerine site bilgileri size gönderiliyor. Yanı kısacası internet ağına bağlı olan ve istemcilerin isteklerini tek bir yerden cevaplayan ve yöneten bilgisayar.Server nedir ? Detay verir mısınız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.