Bir taraf hakkında iddia da bulunurken bunu kanıtlamak gerekir.
Diyelim ki her şey kanıtlandı ve dediğiniz durumların hepsi mevcut; başlıkta belirtildiği üzere "rezillik-küstahlık" tarzında bir yaklaşım yok. Fakat sizin de haklı olduğunuz taraflar var. Öncelikle, zamanında ben de bir firmanın Discord sunucusundan yardım talep etmiştim ve bilgisayarıma bağlanmıştılar, buraya kadar sorun yok. Bağlantı yapıldıktan sonra işlem gerçekleştirilirken masaüstünde olan dosyalarımı inceleyip benimle geyik muhabbeti yapmaya çalıştılar. Bunu her firma yapacak diye bir şey yok fakat diğer arkadaşların aksine sizin "gizlilik" kapsamında bağlantıya izin vermemenizi haklı buluyorum. Bunun aksine arkadaşların "işimizi uzatıyorsun" çıkışı yanlış olmuş. Son olarak ödeme konusu ve Discord üzerinden engelleme konusu da doğruysa (ki delile muhtaçtırlar) ayıp etmişler.
Bazı arkadaşlar her çevirinin çalışamayacağını söylemişler, çeviri yaptığını söyleyen ve bunun için ücret talep eden bir firma neden çalışmayan çeviri satıyor o halde? Çalışmadığı fark edilirse ya kullanımdan kalkmalı ya da düzeltilmeli bunun çözümü budur.
Bir de firmayı dinlemek gerek, eğer arkadaşlar sizin dediğinizden farklı şeyler söyler ve bunu kanıtlarsalar özür dilemeniz gerekir.