Yaptıları yamalar için para istenmesini anlıyorum ama kabul etmediğim şey moderm kölelik sistemi gibi bu işi aboneliğe bağlamaları. Yani sizin 1 oyun için TR yamaya ihtiyacınız var diyelim ve grubun bu oyuna yaması var diyelim. 108TL olsun, 150TL olsun. Parasını veriyorsunuz ve yamaya ulaşabiliyorsun. Sonuçta çeviride bir emek var, karşılığı olmalı tabi. Lakin sıkıntı şu, siz yamanın parasını verdiniz ve alıp kurup oynadınız diyelim. Sonradan pcnizde sorun oldu pc format attınız veya oyuna yama geldi ve elinizdeki TR yama çalışmadı. Eğer üyeliğiniz bitmişse, daha önce parasını verdiğiniz içeriğe tekrar ulaşmak için tekrardan para vermeniz gerekiyor. Bu bildiğin müşteriyi sağmaktır. Bahaneleri yama satmak yasak mı bir şey diyorlardı, amaç abonelik altında sürekli satış yapabilmek. Bunu doğru bulmuyorum, ben yamaya sahip olmak için para verdiysem isterse elli defa pc format atayım, hdd değiştireyim, başka pc geçeyim o yamaya ulaşabilir olmam gerekiyor. Ha farklı pclede haksız çalışmasının önüne geçmek istiyorlarsa yamayı hesaba bağlarlar ve aldığınız yamalara ulaşım hakkı hesabınıza tanımlanır. Ortada bir dosya olmaz. Bunu zamanında onlarada söylediydim ama tabi kabul etmediler, gruplarında millettende destek gelmediydi. O yüzden aynı yamayı farklı zamanalrda tekrar ulaşmak için tekrar tekrar satın almaya devam. : )