What Remains of Edith Finch için yama indirecektim ama bir türlü güncelleme yapamıyorum. Sıfır temiz indirdiğim programa ne güncellemesi geliyor onu da anlamadım. Bu problemin bir çözümü var mıdır? Client ekinde bulunan programları kurdum Visual'lerin hepsini kurdum ama olmuyor. @Anonymous Çeviri
Güncellemeyle alakalı değil belirtilen dosya bulunamıyor diyor, virüs programı kullanıyorsanız exeyi engellemiş, silmiş olabilir. Exeyi tekrar indirip başka bir konuma alın tekrar deneyin. Virüs programını veya defenderi devre dışı bırakın.
Güncellemeyle alakalı değil belirtilen dosya bulunamıyor diyor, virüs programı kullanıyorsanız exeyi engellemiş, silmiş olabilir. Exeyi tekrar indirip başka bir konuma alın tekrar deneyin. Virüs programını veya defenderi devre dışı bırakın.