Çözüldü Anonymous Çeviri programı güncellenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shokikan

Hectopat
Daha fazla  
What Remains of Edith Finch için yama indirecektim ama bir türlü güncelleme yapamıyorum. Sıfır temiz indirdiğim programa ne güncellemesi geliyor onu da anlamadım. Bu problemin bir çözümü var mıdır? Client ekinde bulunan programları kurdum Visual'lerin hepsini kurdum ama olmuyor.
@Anonymous Çeviri
Ekran görüntüsü 2025-10-12 120942.png

Çözüm
Güncellemeyle alakalı değil belirtilen dosya bulunamıyor diyor, virüs programı kullanıyorsanız exeyi engellemiş, silmiş olabilir. Exeyi tekrar indirip başka bir konuma alın tekrar deneyin. Virüs programını veya defenderi devre dışı bırakın.
Programı Microsoft Store'dan indirip kurdum problemim çözüldü. Discord üzerinden destek ekibi cevap verdi hemen konu kapanabilir.
Güncellemeyle alakalı değil belirtilen dosya bulunamıyor diyor, virüs programı kullanıyorsanız exeyi engellemiş, silmiş olabilir. Exeyi tekrar indirip başka bir konuma alın tekrar deneyin. Virüs programını veya defenderi devre dışı bırakın.
Programı Microsoft Store'dan indirip kurdum problemim çözüldü. Discord üzerinden destek ekibi cevap verdi hemen konu kapanabilir.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı