Anonymous çeviride trojan çıktı

Bu da bedava zaten hocam.

Bazı çevirileri bedava bazıları ise paralı genellikle talep olan oyunları üyelik sistemine dahil ediyorlar çeviri kar amacı gütmeksizin yapılan bir şey idi CoD MW3'e Türkçe dublaj yapan oyunçeviri ekibi buna çok güzel bir örnek.

Hocam konu dışına çok çıkmazsak benim için iyi olur açıkçası bilgisayarı sıfırlamalı mıyım yoksa bir zarar çıkmaz mı Kaspersky adlı uygulamada tarattım herhangi bir şey bulamadı

Dosya temiz. Sorun yok.

Hocam bilgili bir arkadaşa benziyorsunuz tam olarak bunu neye dayanarak söylediğinizi belirttiniz ona göre sıfırlayacağım bilgisayarı.

Dosyayı inceledim. Kullandığı eklentiler yüzünden zararlı olarak algılanmış. Temiz dosya.

Ağ iletişimini, eriştiği & düzenlediği & oluşturduğu dosyaları ve programın ne yaptığını inceledim. Şüpheli bir şey yok.

Bkz: VirusTotal - Behavior

Sonunda güncellemişler konu başlığını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunlu birşey yok dosyada. Çevirileri iyi olabilir ama sistemleri kötü. Sırf Anonymous yüzünden Call of Duty:Black Ops 2 oynamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…