Anonymous çeviride trojan çıktı

Bu da bedava zaten hocam.

Bazı çevirileri bedava bazıları ise paralı genellikle talep olan oyunları üyelik sistemine dahil ediyorlar çeviri kar amacı gütmeksizin yapılan bir şey idi CoD MW3'e Türkçe dublaj yapan oyunçeviri ekibi buna çok güzel bir örnek.

Hocam konu dışına çok çıkmazsak benim için iyi olur açıkçası bilgisayarı sıfırlamalı mıyım yoksa bir zarar çıkmaz mı Kaspersky adlı uygulamada tarattım herhangi bir şey bulamadı

Dosya temiz. Sorun yok.

Hocam bilgili bir arkadaşa benziyorsunuz tam olarak bunu neye dayanarak söylediğinizi belirttiniz ona göre sıfırlayacağım bilgisayarı.

Hocam konu dışına çok çıkmazsak benim için iyi olur açıkçası bilgisayarı sıfırlamalı mıyım yoksa bir zarar çıkmaz mı Kaspersky adlı uygulamada tarattım herhangi bir şey bulamadı

Hocam bilgili bir arkadaşa benziyorsunuz tam olarak bunu neye dayanarak söylediğinizi belirttiniz ona göre sıfırlayacağım bilgisayarı.
Ağ iletişimini, eriştiği & düzenlediği & oluşturduğu dosyaları ve programın ne yaptığını inceledim. Şüpheli bir şey yok.

Bkz: VirusTotal - Behavior

Metro exodux için sitelerini indirim giriş yapmamızı istiyorlar bunları yaptım ama sonradan baktım ki trojan hatası varç açıkçası ufak bir tırstım, bilgisayara format atmam lazım mı sizce? Trojanler silinir mi yoksa bu güvenlik amaçlı yaptıkları zararsız bir şey mi?
Sorunlu birşey yok dosyada. Çevirileri iyi olabilir ama sistemleri kötü. Sırf Anonymous yüzünden Call of Duty:Black Ops 2 oynamadım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı