Anonymous çeviride trojan çıktı

Kingdom Hearts 3 FF7 gibi oyunları çevirdikleri için kullandım bir iki defa aylık üyelik alıp oyunları bitirmek mantıklı bence güzel oyunları çeviriyorlar.

Dosyayı inceledim. Kullandığı eklentiler yüzünden zararlı olarak algılanmış. Temiz dosya.

Bu da aynı şekilde değil mi?

Sorunlu bir şey yok dosyada. Çevirileri iyi olabilir ama sistemleri kötü. Sırf anonymous yüzünden Call of Duty: Black Ops 2 oynamadım :D

Bence de çevirileri güzel metro exodux için düzgün bir yer bulamayınca buradan indirmek istedim oyunu bitirince ben bilgisayarı gene sıfırlarım ama içim rahat etmez yoksa yardımcı olan herkese çok teşekkürler.

Bu da aynı şekilde değil mi?

Bence de çevirileri güzel metro exodux için düzgün bir yer bulamayınca buradan indirmek istedim oyunu bitirince ben bilgisayarı gene sıfırlarım ama içim rahat etmez yoksa yardımcı olan herkese çok teşekkürler.
Her bilgisayar için sadece bir kez alınmıyor muydu ?

Metro exodux için sitelerini indirim giriş yapmamızı istiyorlar bunları yaptım ama sonradan baktım ki trojan hatası varç açıkçası ufak bir tırstım, bilgisayara format atmam lazım mı sizce? Trojanler silinir mi yoksa bu güvenlik amaçlı yaptıkları zararsız bir şey mi?
Dosya teöiz ve siteleri güvenilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı