Anonymous yama grubu çevirileri virüslü mü?

Bir hile forumunda bu paylaşılıp geri kaldırılmış. Siz değilseniz o kişi başkalarıda yaşamış aynı olayı.
 
Bir hile forumunda bu paylaşılıp geri kaldırılmış. Siz değilseniz o kişi başkaları da yaşamış aynı olayı.

Valla hiç anlamıyorum Virustotel'den. Neyse ben kullanmaktan vazgeçtim en azından içim rahat olsun. Bu benim Anonymous çeviride başıma gelen 2. trojan olayı yani ülkede sayılı çeviri ekiplerinden birisi yamalarının hepsinde trojan çıkması ( false positive bile olsa ) güvenirlik zedeleyen bir durum bana kalırsa.
 
Son düzenleme:
Valla hiç anlamıyorum Virustotel'den. Neyse ben kullanmaktan vazgeçtim en azından içim rahat olsun. Bu benim Anonymous çeviride başıma gelen 2. trojan olayı yani ülkede sayılı çeviri ekiplerinden birisi yamalarının hepsinde trojan çıkması ( false positive bile olsa ki öylemi değil mi bilmiyoruz ) güvenirlik zedeleyen bir durum bana kalırsa.
False-positive büyük ihtimalle.
 
Dediklerine göre kendi Discord adreslerinde trojan için bir açıklamaları bulunuyormuş.
Valla bilmiyorum şimdi gidip okuyamam onu. Ne kadar açıklama yaparlarsa yapsınlar başka bir çözüm yolu bulmaları gerek bana kalırsa. Hem parayla yama alıyoruz hem de güvenlik yazılımı bilgisayarı her taradığında sürekli trojan uyarısı veriyor. Sanki torrent oyuna para vermiş gibi hissediyor insan.
 
Arkadaşlar yamalarda korumalar var. Yamalar, oyunun dosyalarını değiştirerek çalışan şeyler vs vs. Trojan uyarısı veren sistemler genel ağırlılı machine learning sistemler ve sanı duyulmamış antivirus uygulamaları.

Kısacası false positive. Ama içiniz rahat edecekse kullanmayın. 2019'dan beridir sistemimiz binlerce kişi kullandı, kullanmaya devam ediyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı