Anonymous'un iddiaları sizce gerçek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu Anonymous'un olayını hâlâ tam olarak anlamış değilim. Şimdi bu bir grup, değil mi? E nasıl katılıyorlar bu gruba? Rütbe falan var mı onbaşı(!) gibi :D?

🤣 🤣 🤣 🤣 Adı Ay Yıldız"Tim" yabancı bir kelime zaten. Bari "ekibi" falan koysaydınız da. Ben ergen olduklarına inanıyorum. Türkiye'nin aleyhine konuşanın hesabını "hek"leriz falan diyorlardı.Rusya savunma bakanlığınıhekledik diye defence.russia.com.ru diye alan adı satın alıp sahte site yapmışlar.Millet de inandı. Anon'un kuvveti hekte değil bilekte arkadaşlar. Anon ayaklanırsa ne o Ay Yıldız "Tim" veletleri kalır ne de başka bir oluşum. Anon bu arada Türkiye'yi değil tecavüzcüleri kayıranları, milletin parasını yiyenlerisevmiyor.

Çok basit el altından parayı bas istediğin karalamayı yaptır. Anonymous mış peeh yesinler kimlerin maşalı satılmışıdırlar kim bilir.

Ayrıca konuyu cimere taşıdım. Devleti bu konuda bilgilendirmekte fayda var. Hem konuyu, hem burada yazılanları hem de mevzuyu bir daha gözden geçirsinler. Gerçi şüphem yok ki devletim gerekeni anında yapmıştır. Kokusu sonraki günlerde çıkar muhakkak.

🤣 🤣 🤣 🤣 Adı Ay Yıldız"Tim" yabancı bir kelime zaten. Bari "ekibi" falan koysaydınız da. Ben ergen olduklarına inanıyorum. Türkiye'nin aleyhine konuşanın hesabını "hek"leriz falan diyorlardı.Rusya savunma bakanlığınıhekledik diye defence.russia.com.ru diye alan adı satın alıp sahte site yapmışlar.Millet de inandı. Anon'un kuvveti hekte değil bilekte arkadaşlar. Anon ayaklanırsa ne o Ay Yıldız "Tim" veletleri kalır ne de başka bir oluşum. Anon bu arada Türkiye'yi değil tecavüzcüleri kayıranları, milletin parasını yiyenlerisevmiyor.
Zaten burada tüm gerçekleri mevcut;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı