Anonymous'un iddiaları sizce gerçek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam kazanabilirsiniz. Ben size para kazanmazsınız demedim. Konuştuğunuz dilin yazım kurallarını öğrenebilirsiniz dedim ve baba parası yemiyorum. Ayrıca konumuz ile ailemin bana para vermesinin alakası nedir hocam? Benim babamın verdiği para sizi neden bu kadar ilgilendiriyor. Şu anlık 3.sınıf elektrik elektronik mühendisliği bölümünde okuyorum. Ayrıca bir sitede booster olarak çalışıyorum. Benim özgeçmişimin detaylarını aldığınıza göre konu kapanabilir. Yazım kuralları bilmeniz için öğretmen olmanıza gerek yok. Konuştuğunuz dilin yazım kurallarını öğrenmeniz gerekir ki insanlar sizin ne dediğinizi anlayabilsin.

Ben kendimi nerede ifade edemedim ki bana yazım kurallarından dem vurmaya başladın?

Söylediğime katılırsın yada katılmazsın bununla ilgili söyleyeceklerin varsa yazarsın. Yaptığım yorumun altına alakasız bir cevapla sadece yazım kurallarından bahsedersen konu tabiki böyle amacından çıkar. Bu konu dışına çıkmayı senin alakasız yorumun
başlattı.

Ayrıca seninle ilgili hiç bir şey beni ilgilendirmiyor emin olabilirsin.

Hocam zaten doğru olan bu benim hayatımda ne yaptığım sizi ilgilendirmemesi lazım fakat ilgilendirmiyorsa neden benim hakkımda yorum yapma gereği duyuyorsunuz hocam? Ben size hakaret etmedim sadece yazım kurallarını okumanız ve öğrenmenizi tavsiye ettim. İnsanlar yazdıklarını anlasınlar diye yazım kurallarını öğrenmeniz çok daha iyi olur dedim. İyi günler dilerim hocam.

Maaşına zam isteyen arkadaşımızın konuşması.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…