Ne alaka şimdi hiçbir şey bulamadın da bunu mu yazdın? Ben ne hocayım ne öğretmen benim bildiğim bana yetiyor. Ben bu bildiğimle kazanıyorum. Sen bildiğinle ne yapabiliyorsun peki? Tahmin edeyim muhtemelen baba parası yiyorsun.
H-hocam ben neofetch yazarak işleme başlasam olur mu?CMD'ye color a yazın savaşa gidiyoruz.
Olmaz kardeşim adımları sayıyorum:H-hocam ben neofetch yazarak işleme başlasam olur mu?![]()
Ben kendimi nerede ifade edemedim ki bana yazım kurallarından dem vurmaya başladın?Hocam kazanabilirsiniz. Ben size para kazanmazsınız demedim. Konuştuğunuz dilin yazım kurallarını öğrenebilirsiniz dedim ve baba parası yemiyorum. Ayrıca konumuz ile ailemin bana para vermesinin alakası nedir hocam? Benim babamın verdiği para sizi neden bu kadar ilgilendiriyor. Şu anlık 3.sınıf elektrik elektronik mühendisliği bölümünde okuyorum. Ayrıca bir sitede booster olarak çalışıyorum. Benim özgeçmişimin detaylarını aldığınıza göre konu kapanabilir. Yazım kuralları bilmeniz için öğretmen olmanıza gerek yok. Konuştuğunuz dilin yazım kurallarını öğrenmeniz gerekir ki insanlar sizin ne dediğinizi anlayabilsin.
Ben kendimi nerede ifade edemedim ki bana yazım kurallarından dem vurmaya başladın?
Söylediğime katılırsın ya da katılmazsın bununla ilgili söyleyeceklerin varsa yazarsın. Yaptığım yorumun altına alakasız bir cevapla sadece yazım kurallarından bahsedersen konu tabii ki böyle amacından çıkar. Bu konu dışına çıkmayı senin alakasız yorumun başlattı.
Ayrıca seninle ilgili hiçbir şey beni ilgilendirmiyor emin olabilirsin.
4.neofetch ne işe yarıyor?
Maaşına zam isteyen arkadaşımızın konuşması.Çok basit el altından parayı bas istediğin karalamayı yaptır. Anonymous mış peeh yesinler kimlerin maşalı satılmışıdırlar kim bilir.
Ayrıca konuyu cimere taşıdım. Devleti bu konuda bilgilendirmekte fayda var. Hem konuyu, hem burada yazılanları hem de mevzuyu bir daha gözden geçirsinler. Gerçi şüphem yok ki devletim gerekeni anında yapmıştır. Kokusu sonraki günlerde çıkar muhakkak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.