Anormal Isınan iPhone 7

fgunduz090

Kilopat
Yer
Mersin, Mezitli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (yersen)
Bu sabah Vatan Bilgisayar'dan iPhone 7 aldım. Telefonu elime alıp şarj ettiğimde hissedilebilir bir sıcaklık vardı. Telefonu şarj ettim ve elime alıp dizi izlemeye başlar başlamaz telefonun sağ tarafından sıcaklık oluştu. Kullanan varsa soruyorum, bu normal mi? Değilse bile sorun teşkil eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonuna ''Apple Destek'' indir ve gerekli adımları atarak, Apple temsilcisine bağlan. Onlar sana yardımcı olurlar. Telefonuna bağlanarak her şeye bakabiliyorlar. Ayrı olarak buradan da yapabilirsin, iPhone'u seçip, ''Pil ve Şarj'' kısmına gir daha sonra ise ''Pil sorunları veya sorun giderme'' daha sonra ''Apple destek ile şimdi konuşun'' buraya tıkla ve şikayetini belirt, onlar seni arayacaklar.

Şimdi sıcaklık kavramı kişiden kişiye azlık çokluk gösterebilir ne kadar sıcak bilemiyorum ancak normalde şarj esnasındaki sıcaklıktan fazla şekilde daha sıcak ise bir sorun var demektir sorun ana kart yada pil den kaynaklanıyor olabilir. Apple bazı telefonlarını (fazla hasarlı değil ise) onarıp yeniden satışa sunuyor bunu nasıl anlıyacağm dersen telefonun kutusunun arka tarafında en altta Part No. yazıyor part no ''M'' harfi ile başlıyorsa kesinlikle onarılıp satışa sunulmuş bir cihaz değildir. Eğer ''N'' harfi ile başlıyorsa onarılıp tekrar satışa sunulmuş olma ihtimali var ama kesin değil. İçim rahat etsin diyorsan bir Apple'ın yetkili servisine götürebilirsin bir de ayrıca piyasada o kadar yetkili servisim diye dolanan servisçiler var ki hangisi yetkili anlamak için Apple Authorised Service Provider ibareli servislere götürmeni tavisye ederim. Örn: Egemek, Pupa Bilişim.

Arkadaşın dediği gibi parlaklık sonda ise düşürün. Ayrıca mobil veri +parlaklık sonda olunca bendede telefon ısınma yapmaya başlıyor. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Bu yüzden telefonun sıcaklığını hissetmemek için telefonu tam kapatan bir kılıf aldım öyle kullanıyorum. Ayrıca navigasyon uygulaması da açık ise aşırı ısınma oluyor bilginiz olsun.

Bir yıldan uzun süredir iPhone 7 kullanıyorum. Dediğin şey maalesef normal değil. Telefon şarj olurken bazen hafif ısınma olabiliyor. Film izlerken de hafif bir ısınma olabilir. Ancak dediğim gibi hafif bir ısı. Fazla ise servise gönderebilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı