Antalya "Lara vs Konyaaltı"

Merkezde Akra Barut otel var. Yorumlarına vs. bakıp orayı tercih edebilirsiniz kendisi Lara ve Konyaaltının tam ortasında bulunuyor. Hizmet olarak bir şey söyleyemem ancak lokasyon olarak en iyisi diyebilirim.
 
Hocam Lara tarafına yakın olmasını istersen Akra Barut, The Marmara, Konyaaltı tarafına yakın olmasını istersen Rİxos Downtown var. Fiyat olarak hangisi uygun olur bilemiyorum ancak antalyanın bir ucundan diğer ucuna yaklaşık 1 saat civarında toplu taşıma ile ulaşabilirsiniz.Gece dışarı çıkmak isterseniz de ters lokasyanda kalıp taksi ile gitmek isterseniz 50-60 tl gibi bir ücret ödersiniz(+-). Toplu taşıma içinde 5 tl ye içi boş kart alıp doldurabilirsiniz.
 
Hocam bir bilgim yok ancak kundu tarafında ki otellerin hemen hemen hepsinin kendi plajı var toplu taşıma ile şehir içine gidebilirsiniz eğer ki lara tarafını düşünüyorsanız

Ekleme: Antalya hakkında merak ettiklerini de sorabilirsin?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı