Antalya sahilinde keyif yapan Afganistanlılar bayraklarını astı

Yahu 10 yaşında falan mısınız? Mültecileri savunmuyorum diyorum. Yalan haber ya, yalan haber! Her bayraktan asılı orada. Anlatamıyor muyum?
Her bayrağın asılı olduğunun kanıtı gösterilmezse, doğru haberdir. Bunu göstermek çok zor değil. Resim paylaşabilirler. "Bakın herkesin bayrağı asılı." diyebilirler. Ama öyle bir şey göremedik. Varsa da ben görmedim.

Böyle hassas bir dönemde, mültecileri savunur cümleler görmeyi insanların sinirleri kaldırmıyor. Her ne kadar savunmuyorum deseniz bile durum böyle. Ayrıca bir haberin yalan olması, başka bir yerde aynı haltı yemedikleri anlamına gelmiyor. Ülkenin birçok yerinde kaos başlattılar. Yedikleri haltların yanında bayrak olayı hafif kalır. Kadınlara, çocuklara taciz ve tecavüz ediyorlar. Gençlerimizi öldürüyorlar. Yalan haber diye belirtmenin bir anlamı yok. Yarın gidip o bayrağı gerçekten dikecekler sonuç olarak. Kadıköy-Moda sahilinde taliban bayraklarını açanların farklı bir şey yapması beklenemez.

Hatta yalan haberlerin daha çok yayılması hayrımıza olur. Bu kadar net söylüyorum. Halkın bilinçlenmesi lazım. Ülke göz göre göre kan gölüne dönecek. Bir an önce def edilmeleri gerekiyor.

Twitter üzerinden açılan "Afkanları istemiyoruz" başlığını artık göremiyoruz. Neden? Çünkü yedikleri bütün haltları hükümet saklıyor. Ve vatana en büyük ihaneti gözler önünde yapıyor. "Vatan elden gidiyor" başlığı hala dursa da, videolarının hepsinin neredeyse silindiğini görebilirsiniz. Sadece bana denk gelen bir durumsa, orasını bilemem. Şu an Twitter üzerinden bahsettiklerime ulaşamıyorum. Oynanan oyunlar ortada. O yüzden doğruyu ve yanlışı ayırt etmeye çalışmayın. Ülkemizin geleceği açısından bu katillerin gitmesi şart. Yalan veya doğru olarak nasıl giderlerse gitsinler.

Edit: An itibarı ile "Vatan elden gidiyor" başlığını da kaldırdılar. Saklasınlar bakalım olanları.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı